بالاخره یک قسمت مهم کار انجام شد؛
خرید پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹ برای ۷ دانش آموز
افت هرچند کم این چند روزه قیمتها کمک خوبی بود که بتوانیم گوشی نو تهیه کنیم
و
اینکه تعداد بیش از یکی میخواستیم باعث شد بتوانیم به قیمت عمده تهیه کنیم، برای همه موارد تخفیفات خوبی شامل حالمان شد.
درباره گوشی هم، ارزانترین گوشی سامسونگ است ولی اندرویدش ۱۰ است و قابل آپدیت تا چندسال آینده.
کارتهای حافظه
۵۰۴٫۰۰۰
قابها
۱۰۰٫۰۰۰
گلس سرامیکی(نشکن)
۲۱۰٫۰۰۰
گوشی ها
۱۸٫۷۶۰٫۰۰۰
جمعاً
۱۹٫۵۷۴٫۰۰۰
تومان
برای خودم تجربه خوبی بود که به طبقات بالای پاساژ علاالدین سربزنم و ببینم قیمت طبقه ششم حداقل سیصدهزار تومان از طبقه اول کمتر است، و این هم به لطف راهنمایی آقای دستفروشی بود که ازشون گلس قیمت گرفتم و گرنه چنین خرید خوبی اتفاق نمی افتاد، میخواستم برای گلسها به ایشان مراجعه کنم ولی ترسیدم کنار خیابان بار بیست میلیونی کیسه سیاهم (که فروشنده گوشی حواسش بود و لایه امنیتی ایجاد کرد ) لو برود، پس برای گلس ترک دار گوشی خودم پیشش رفتم.
تازه همه میگفتند ۲۷۵۰ و به همکارانشان کمتر میدادند، نه به من معلم و در ناامیدی دیدم یکیشون رو تابلوش ۲۷۰۰ زده بود (چرا؟؟ نمیدانم) و بعد ۲۶۸۰ حساب کرد.
گوشیها گارانتی دارند فقط عمده فروشها جعبه را باز نمیکنند و باید خودم فعالشون کنم، اینم یاد بگیرم خوبه
کلا رفتن تو بازار جذابه، همه جور آدم هم میبینی، آقای کریمی هم که کارت حافظه ازشون خریدم خیلی خوب همدلی و راهنمایی کردند، و فهمیدم که طبقه چهارم قاب سی تومنی دست فروشها را نصف قیمت و حتی کمتر بگیرم و یک مغازه دار به قول خودش سی تومن را به قیمت همکاری پونزده تومن داد!
اگه امروز بتونم گوشیها رو فعال کنم دیگه آمادگی تغییر شغل رو دارم
راستی در تأمین هزینهها همکاران و خانواده و فاطمه دوستم هم کمک کردند، البته فاطمه دوسه بار هم حضوری همراهیم کرد، حتی واسطه شد از یک منبع ارزانتر گیر بیاوریم که البته نشد چون فقط تبلت لنوو m7 داشتند با امکانات حداقلی و . . .
فاطمه قراره یک جورایی تعهدنامههایی هم تنظیم کنه برای ضمانت بازگشت گوشیها به مدرسه، حالا ببینم وقت میکنه، سرش شلوغه، کلی لایحه باید بنویسه . . . .
@Fatemeh-law ممنون
در کل از ایده امانت دادن و پس گرفتن بدم نیامد، هم بچهها و خانوادهها تعهد بیشتری برای استفاده صحیح از این امکان احساس میکنند، هم حس احتمالی تأمین نیاز بدون تلاش تقویت نمیشود، هم در آینده میتوانیم از گوشی یا فروش آن برای نیازهای دیگر مدرسه استفاده کنیم، که نفعش به سایرین هم برسد.
یکماه پیش بود با ۵ تا بچهها صحبت کردم و گفتم که به فکرشون هستیم و کسانی که قراره کمک کنند خودشون هم بعضا ممکنه از دل سختیها رشد کرده باشند ولی تلاش برای موفقیت خودشون و اطرافیان و جامعه براشون ارزش هست، و بعضی نیازها رو به بعضی دیگه ترجیح دادند و تحصیلات هم میتونه یکی از عوامل موفقیت باشه و برای رفع مشکلات مالی و غیرمالی باید کوشا و خلاق باشیم.
اونموقع فکر میکردم گوشی رو به بچهها ببخشیم و گفتم این که قراره تهیه بشه امانت هست ولی امانتی که پس نمیگیریم ولی همینکه شما خوب بتونید ازش استفاده کنید و به درد خودتون و جامعه بخورید انگار امانت رو پس دادید. . .
میدونید خیلی سعی کردم تو صحبتام همدلی باشه نه القا حس نیکوکاری و کمک ما و نیاز اونها
و گفتم که شرایط الان جامعه اینجور شده که مشاغل دچار آسیب شدن ولی میشه با هنرمندی در همین دوران هم به فکر کسب درآمد بود . . .
خب من جامعه شناس، روانشناس و کارشناس و . . .
نیستم، من هیچی شناس هستم، من فقط حس کردم این کارم خوبه که انجام بشه . . .
حتی به دو جامعه شناس دغدغه مند هم پیام دادم ولی جوابم رو ندادند، واقعا وقت نداشتم با روانشناسها هم تماس بگیرم
به اقتصاددانها هم دسترسی ندارم
چون خودم یک آدم عادی هستم فقط مردم عادی را میبینم از دور و نزدیک و خیال میکنم که آنان را درک میکنم، حالا مثلا
اگر نتوانم برای همه کسانی که مشکل دارند قدمی بردام یا کار ریشهای بکنم، هیچ قدمی برندارم بهتر است؟؟
راستش به نتیجه نرسیدم واقعا!!!
شاید بعدها بفهمم، نمیدانم.
حتی الان هم بچههایی هستند که مثلا سه تایی از یک گوشی استفاده میکنند و واقعا مشکل است، به حرف که نیست، مگر ما چقدر خانوادههامان یاد گرفته اند که درست ازدواج کنند و بعد درست و به اندازه بچهدار شوند و . . . حالا حساب تمام مشکلات ناشی ازین فشارها را بکنید، افزایش بیماریها و آسیبهای روانی و خشونت و بزه و . . .
حالا شاید بشود از چندتا بچه هم اوضاع را با آرامش بیشتری سپری کنند . . .
شاید اگر تردیدها کمتر و اوضاع بورس بهتر بود یا بشود، می توانستیم یا بتوانیم حرکت را ادامه دهیم . . .
فعلا برم سر شغل جدیدم و گوشیها رو آماده کنم . . .
ممنون از لاله و تیم پادپرس که چنین فضایی را آماده کردند که من بتوانم احساسات و افکار و تجربههایم را بنویسم و پرسش مطرح کنم و همیشه پاسخ و نقد و حمایت بگیرم
پاینده باد پادپرس