این روزها، ارزش پولی که دستمون داریم روز به روز در حال کاهش هست، و برای خورده پول های قشر متوسط و ضعیف، هیچ بازاری بهتر و معقولتر از بازار بورس نیست. مخصوصا که اگه سواد سرمایه گذاری در بازار بورس رو به دست بیاری، میتونی در زمانها و در مکانهای مختلف ازش بهره ببری و مختص سال ۹۹ و ایران نخواهد بود.
دوستی که راهنمای من برای ورود به بازار بورس بود، همون روز اول بهم گفت:
تو بازار ایران نمیتونی فقط با نمودار سود بسازی. لازمه کانالها و افراد موثقی برای رانتهای خبری و همین طور یادگیری مستمر به دست بیاری!
یه کانال آموزش بورس و یکی-دو کانال هم برای دریافت سیگنال اولیه در بورس ایران میشناسم که معرفی میکنم. امیدوارم به درد دوستانی که علاقه مندن سواد بورسی کسب کنن و یا به بعضی اخبار بورسی زودتر دسترسی داشته باشن بخوره.
رضا مدیرشانهچی: به اشتراک گذاری دانش بورسی رایگان با کیفیت عالی
آقای مدیرشانهچی، در کانال آپارتشون (لینک) آموزشهای ویدیویی خیلی سادهای میذارن که به کمکشون میتونین به ابزار مورد نیاز برای تحلیل تکنیکال و همین طور تحلیل بنیادی سهام مورد نظرتون تجهیز شین.
به هر کسی که میخواد تو بورس وارد شه، طوری که سرمایهگذاریش بازدهی مناسبی داشته باشه، پیشنهاد میکنم زمان بذاره و به شکل هفتگی آموزشهای ایشون رو دنبال کنه.
خوبی آموزشهای ایشون اینه که به همراه مثال و نمونه واقعی از بورس ایران، رفتار سهام مختلف رو با تحلیل معرفی شده در آموزش بررسی میکنن؛ به اسم مشق شب. پس شما علاوه بر یادگیری یه تحلیل یا یه نمودار، سهم ارزندهای رو هم پابهپای آقای مدیرشانهچی تحلیل میکنین.
مثلا مدل چهارمیانگین ایشون رو گوش کنین (یا بخونین) تا به یه ابزار راحت و قوی برای بررسی نقاط ورود و خروج به یه سهم تجهیز شین
مدل چهار میانگین و rsi.pdf (151.7 کیلوبایت)
در ضمن کانال تلگرامی برای اطلاعرسانیها و گروه تلگرامی برای بحث راجع به آموزشها، که از این آدرس در دسترس هست. در این کانال میتونین روال آموزشها، ویدیوهای آپدیتتر و توضیحات اولیه رو به دست بیارین. در گروه تلگرامی میتونین به پرسش و پاسخ راجع به آموزشها بپردازین؛ یه کلاس درس جذاب برای یادگیری!
گروه اساتید دانشگاه و دانشگاهیا در بورس
یه گروه بورسی هست که درش چند استاد دانشگاه که فکر میکنم اساتید آیتی و دانشکده کامپیوتر هستن، وقت مناسبی میذارن و به شکل شفافی تلاش میکنن سهام سودده در پورتفویشون رو معرفی کنن. خوبی این گروه این هست که افراد حرفهایتر بازار بورس وقت مناسبی درش میذارن و سهم معرفی میکنن و در ضمن به سوالات افراد پاسخ میدن.
به دلیل اینکه بستر تعاملی تلگرام هست، شخصا دنبالشون نمیکنم؛ منتها در یه بازه ی ده روزه با حساب تلگرام دوستی جریان بحثها رو نگاه کردم و به نظرم جای مطمئن و راحتی برای تبادل نظر درباره سیگنال های بورسی هست.
از طریق این آدرس که آدرس کانالشون هست میتونین برای عضویت در این گروه بورسی اقدام کنین. در کانالشون اطلاعات چندانی نمیذارن و فقط تصویر روزانه از سبد سهامشون رو برای شفافسازی بروز میدن.
سهامیاب و بعضی گفتگوهای پرمحتوا-تر برای سیگنال خرید و فروش
در فضای گفتگوی سهامیاب، حرف مفت و ناله-زاری زیاد پیدا میکنید، منتها این وسط یکی-دو کاربر هستن که فکر یا تحلیل منتشر میکنن. در ضمن این افراد به بعضی رانتهای خبری هم دسترسی دارن و از اخبار در دسترسشون برای بروز تحلیلهایی استفاده میکنن.
یکی از این افراد این آی دی هست به اسم عقاب بورس. شخصا از ایشون بعضی نکات دید بنیادی به یه سهم و همین طور یکی-دو سیگنال مناسب برای ورود و سهامداری رو گرفتم. البته بعضی نظراتشون هم هیجانی هست و بیشتر سهامدار رو به رفتار احساسی تشویق میکنن تا عقلانی، منتها در کل برایند حرفاشون از نظر من اثربخش هست.
راستی اگه در بازار سهام هستین و فرصت کافی برای مرور کدال رو ندارین، پیشنهاد میکنم سهامی که دارید رو در سهامیاب دنبال کنید. با اینکه نسبت حرف باارزش به حرف مفت در توییتهای سهامیاب خیلی خیلی کوچکه، منتها این طوری میتونین مطمئن باشین اخبارِ راجع به سهم خودتون از دست نمیدین.
اگه کانال مناسبی برای دنبال کردن بازار بورس ایران میشناختید معرفی کنین. فقط حواستون باشه هر چی معرفی کردین توضیح کافی و نظر خودتون رو هم براش بذارین تا نقدش نکنم!