جلال جان دو جا ازت دعوت میکنم به توجه بیشتر، تا بعد گفتگو راجع به پیشنیازهای مقالات آموزشی در پادپُرس رو با نقطه نظرات دوستانِ دیگه ادامه بدیم:
-
لطفا به UI محتوای اتاق مدرسه توجه کن، به عنوان نمونه این موضوع که به خوبی از اجزای مختلف ویرایشی در داخل متن درش استفاده شده. ما هم نظری مشابه شما داشتیم و برای همین css این دسته از محتوا رو به آنچه در وب فارسی برای مقالات فارسی در دسترس هست نزدیک کردیم.
در اینجا چیزی که واقعا نیازه ابزار متفاوت نیست، بلکه استفادهی مناسب از ابزار کنونی هست. منظورم موارد ساده س: استفاده از لیست، تگ، هدر، بولد، ایتالیک، ویرگول، نقطه، نقل قول، … . این موارد به مرور به افراد آموزش داده میشه، در ضمن اینکه الان ویراستارهای پادپُرس هم برای پشتیبانی در این زمینهها حضور فعال دارن.
-
از هدف پرسیدی، و اتفاقا هدف در اولین پاسخ توسط خودم مطرح شده
. لطفا یه سری بهش بزن.
من هم مثل @baratii.nazanin فکر میکنم گشنیز حکم مناسبتری باشه!
با خواهر-برادردار شدن پادپرس در حال حاضر موافق نیستم، به نظرم الان برای زاد و ولد زوده[1]، به جاش یه برند قوی و غنی داشته باشیم از اجتماعی از افرادی علاقهمند به گفتگو راجع به مسئلهها، با take care بالا، و تواناییها و مهارت مکمل؛ موثرتره.
پ.ن. راستی دسترسی به لینک ویراستارهای پادپُرس درست شد. ممنون از یادآوری به جای شما
-
اون هم در این شرایط اجتماعی که بزرگ کردن سالم و توانمندِ یه بچه خودش یه چالشه
↩︎