اشتباه های ما بزرگترین سرمایه های زندگی ما هستن. اشتباه هایی که اگر برای بقیه بگیم و ازشون درس بگیریم تبدیل میشن به چیزی که انداختیمشون به آب و ازشون پل ساختیم و از روشون گذشتیم.
بزرگترین اشتباه زندگی شما چی بوده؟
بگین و رها کنین و بگذرین.
پافشاری کردن روی چیزی که برام خیلی ارزش داشت. بهش رسیدم و سه سال ازش گذشت و نه تنها ارزشش رو نداشت بلکه خیلی چیز های دیگه رو هم ازم گرفت
اما برام درس مهمی شد
هنوزم لجبازی میکنی؟
از اون طرف بوم نیفتادی که رو هیچ چیزی اصرار و پافشاری نکنی؟
برای من کار کردن تو سیستم بازاریابی شبکه ای .
حدود 1 سال از بهترین سالای زندگیم رو تو این سیستم کار کردم و واقعا میتونم بگم بزرگترین اشتباه زندگیم بود . چون به هیچ عنوان سیستم اخلاقی نبود و با ارزش های من هم مغایرت داشت .
همیشه حسرت این رو میخورم که ای کاش اون 1 سال رو روی برنامه نویسی بیشتر وقت میزاشتم . از طرفی اگر همین اشتباه نبود شاید خیلی از مهارت های فروش و مذاکره ای که الان دارم رو نداشتم .
بخاطر همین در کل نمیتونم بگم که از اشتباهم پشیمونم یا نه
ایول
ببین اشتباهات ما و شکست های ما میوه دارن. میوه اشتباه تو قدرت مذاکره الانته. پس میتونی با خیال راحت از اون یک سال بگذری و بری جلو. دمت گرم.
نه. متاسفانه از بچگی رو حرف خودم بودم.تهش ممکن بود بگم باشه ، ولی اخر باز هم کار خودمو می کردم. الان یکم یاد گرفتم کوتاه بیام
یکی از اشتباهاتم تحصیل در رشته مدیریت علی رغم میل باطنی م بود که بعد از دو سال به انصراف انجامید. از این ناراحت نیستم چون تجربه شد و بدون درس خوندن به مطالعه م ادامه دادم و البته با دو تا استاد خوب آشنا شدم که یکیش عضو هیئت علمی دانشگاه بود و فردی متین و متواضع
و مهربان بود و همچنین استاد ادبیاتی که منو به ادبیات مشتاق تر کرد .
ولی اشتباه بعدیم این بود کسی که دوستش داشتم از کنارم رفت این دردناک تر بود چون بخاطر بی توجهی من رفت و من موندم و… ):
سعی کردی اشتباهت جبران کنی؟
یا حداقل ازش درس بگیری. چقدر اثر گذاشت رو تصمیم های بعدت این اشتباهات؟
اره تغییر کردم و تصمیمات بعدیم با احتیاط بیشتری بود . و درون گرایی م بیشتر شد.