عدد و رقمی که برای چمن آوردید موضوع جالبی بود. اتفاقا یک بار که داشتم به چمنها که رنگشون رو به زردی رفته بود توی یک هوای گرم تابستونی نگاه میکردم، با خودم گفتم نمیشد چمن پلاستیکی میکشیدیم توی شهر که این همه آب مصرف نشه… ظاهر سرزنده و سبز شهر هم حفظ میشد!
حالا برام سوال شد که برای تولید چمن پلاستیکی چه قدر آب مصرف میشه !!!
پرسش
اگه تصمیم بگیریم دیگه چمن نکاریم و آبیاریشون نکنیم، چه چیزی جایگزین کنیم که ظاهر شادابی به شهر بده و از نظر آبی و … در بلندمدت به صرفه باشه؟
این رو مطمئنید؟ من به نظرم تعداد دفعات آب دادن کمتر میشه ولی بازم آبیاری نیاز داره…
بزرگترین مشکلات محیط زیست ایران چه هستند؟
من میگم بزرگترین مشکل محیط زیست ایران نبود آمار ِ شفاف و در دسترس در مورد محیط زیسته. بدون آمار چهطور باید فکر و برنامه ریزی کرد؟
چهجوری میشه یک بانک اطلاعاتی مثلا از میزان آبی که صنایع مختلف به تفکیک برای نیازهای مختلف مصرف میکنن درست کرد؟ تا بعد بشه فکر و مطالعه و ایدهپردازی کرد که برای کاهش مصرفش چه میشه کرد…
برام سواله که مسئولان و مدیران دستگاهها ایا به آمارهایی دسترسی دارن اصلا در این زمینهها؟
یکی از راهکارهایی همیشه نظرم به سمتش میره، بازگرداندن آب مصرف شده به چرخه است. مثلا ذخیرهسازی آب باران و مصرفش در جاهای دیگه یا مصارف مختلف، نمونهی کاری که قبلا اینجا مطرح شد:
یا برای مثال چیزی که @Azad در بحث قبلی مطرح کردند: