یکی دو روزه که فکر میکنم شاید اگه تو پادپرس به فارسی معیار نوشتار بنویسم بهتره، چون خیلی از آدما که فارسی گوگل میکنن (خصوصن سوالات رو) به فارسی نوشتار گوگل میکنن. اصلن چطوری میتونیم بفهمیم کدوم فارسی بیشتر استفاده میشه برا گوگل کردن؟
راستش من هم دیدگاه مشابهای داشتم. یعنی فکر میکردم که فارسی نوشتاری برای جستجو کردن بیشتر استفاده میشود. اما مشاهداتی که از اطرافم داشتم نشان میدهد که فارسی گفتاری کاملا وارد نوشتار شده است. در نسل جدید این اتفاق پر رنگتر است. تازگی حتی دیدم که کتابهایی به فارسی گفتاری چاپ شدهاند.
البته شاید درست نباشد بگوییم فارسی گفتاری و فارسی نوشتاری و شاید بهتر باشد بگوییم فارسی رسمی در مقابل فارسی رایج.
محاوره ای بهتره که، راحتتریم.
سئوال کمی آیندهنگری توش داره. بیشتر هدف اینه که چون مطالبی که مینویسید قراره در معرض دید افراد علاقهمند قرار بگیره (دونستن این مهمه شاید بخواید مطالب پرمحتوایی بنویسید و به نوعی برند شخصی برای خودتون درست کنید)، کدوم سبک نوشتن میتونه به دیده شدن مطالب توسط موتورهای جستجو کمک کنه.
البته چون حجم مطالب گفتاری در وب فارسی بسیار بالاست، من فکر میکنم محاورهای از این نظر مشکلی ایجاد نمیکنه. بیشتر کیفیت نوشته مهم میشه.