آیا سرویسی برای ثبت برنامه های روزانه ، ماهانه ، و … با قابلیت دریافت نوتیفیکیشن و تیک زدن کار های انجام شده میشناسید؟؟
چه وبسایت ها ، اپلیکیشن ها و سرویس دهنده هایی رو میشناسید که در این زمینه فعالیت میکنن؟
آیا سرویسی برای ثبت برنامه های روزانه ، ماهانه ، و … با قابلیت دریافت نوتیفیکیشن و تیک زدن کار های انجام شده میشناسید؟؟
چه وبسایت ها ، اپلیکیشن ها و سرویس دهنده هایی رو میشناسید که در این زمینه فعالیت میکنن؟
من از تقویم یاهو استفاده کردم خیلی جالب نبوده. ولی تقویم گوگل رو شنیدم به نسبت خوبه. از اکانت گوگل میتونید به طور مستقیم دسترسی داشته باشید.
در سیستم عامل لینوکس من Korganizer و Evolution را پیشنهاد میکنم که بسیار فراتر از یک تقویم ساده هستند. با توجه به رایگان و متنباز بودن این دو نرمافزار احتمالا نسخه ویندوزی هم دارند.
تصویری از نرمافزار Korganizer
تصویری از نرمافزار Evolution
یک برنامه ای که تاریخش میلادی نباشه، کسی میشناسه؟
اتفاقا ایده خیلی خوبیه که چنین نرمافزاری ساخته بشه. اما با همین نرمافزار Korganizer در محیط لینوکس KDE میتوان تقویم جلالی (هجری شمسی) و تقویمهای دیگر را انتخاب کرد (منبع) به شرطی که روی سیستم نصب باشند.
در حال حاضر چند برنامه وجود دارند که در حد تقویم ساده هستند نه برای مدیریت برنامهها:
از تقویم گوگل استفاده کن،google calendar
اگر میخوای شمسی باشه نرم افزار بادصبا رو نصب کن.علاوه بر اوقات شمسی و اذان و تقویم فارسی ،برای شیفت و تایم کاری و یادآوری و event تنظیم کردن هم امکانات نسبتا خوبی داره
توی گوگل میتونید تقویم ایران رو اضافه کنید. این خصوصیتش جالبه. توی ستینگ تقویم دنبال alternative calendar بگردید و اونجا میتونید اضافه کنید.
من این مدتی که داشتم میگشتم به تسکوک رسیدم
امکان ثبت رویداد بر اساس تقویم و ساعت ، با تقویم خودمون
امکان اضافه کردن توضیحات متنی و صوتی
با انواع نرم افزار های مشابه هم سینک میشه
تو نرم افزار های ایرانی بهترین چیزی بود که پیدا کردم .
دو وبسایت
یکی داخلی و یکی خارجی برای مدیریت کار، تیم و کار تیمی
البته تسکولو برای مدیریت برنامه های شخصی چندان کاربردی نیست و البته اصلا با این هدف هم آماده نشده
ولی از monday میشه هم برای فعالیت های اقتصادی و هم فعالیت های شخصی استفاده کرد و با استفاده از این ابزار میشه حتی توازن زمانی و ترتیبی خوبی هم بین کار و زندگی برقرار کرد