بنظر شما کدوم یکی از برندهای خودرو ایرانی بهتره؟
ایران خودرو
سایپا
چ برندی رو ترجیح میدین برای خرید
اولویتتون برای انتخاب برند خودرو چیه؟
تهیه لوازم یدکی اون برند رو هم مد نظر دارید؟
نمیخوام خود تحقیری کنم اما برای خودروی ایرانی نمیشه بهترین برند تعیین کرد !
برای برند باید دنبال ماشین های خارجی باشید
البته ایرانخودرو و سایپا برند نیستن. کارخونههای تولیدی هستن که برندهای مختلفی تولید میکنن.
اینکه چه برندی برای خرید انتخاب میکنیم مستقیماً به نحوه استفاده و کاربردمون بستگی داره. مثلا هیچکس نمیگه تویوتا افجیکروز ماشین بدیه. اما برای یک معلم یا کارمند ساده که فقط استفاده شهری داره و اهل آفرود و کوه و بیابون نیست، قطعا انتخاب مناسبی نخواهد بود (مگر اینکه هدفش از خرید، کورکردن چشم باجناق یا جاری باشه!)
در بین خودروهای ایرانی، میشه گفت هیچ برندی کامل نیست و هرکدوم نواقص خودشون رو دارن. اما در مقایسه خیلی کلّی بین خودروهای تولیدی ایرانخودرو و سایپا، میشه گفت که ایرانخودرو از موتورهای پُرتنشتر و سایپا از موتورهای کمتنشتر بهره میبره. با توجه به حیاتی بودن نقش «شانس» در انتخاب خودروهای ایرانی، خرابیهای تولیدات سایپا جزئیتر و کمخرجتره.
قبل از انقلاب بهترین تولیدات خودروی کشور رو در کارخونه پارسخودرو (زمان مرحوم جعفر اخوان) داشتیم که شورلت و کادیلاک تولید میشد.
بعد از انقلاب هم در مقطع کوتاهی کیفیت محصولات کرمان موتور حرف اول رو میزد که دیگه خبری از اون دوران نیست.
خودروهای خارجی در مقایسه با خودروهای داخلی خیلی در سطح بالاتری قرار دارند . پمن خودم ماشین های کره ای پسند میکنم . ولی صد در صد تویوتا بی ام و ، بنز ، فراری و خیلی ماشینهای خارجی دیگه در سطح بالاتر و قیمتهای خیلی بالایی دارند. با توجه به قیمت و کیفیت ماشینهای کره ای را میپسندم.