کدوم شهر ایران رو برای زندگی پیشنهاد میدی؟ چرا؟
من خودم از بین شهرهای ایران، تجربهی زندگی بلندمدت در اسفراین، مشهد، کرج، زنجان و شیراز رو دارم. از بین این شهرها، اول زنجان و بعد شیراز رو برای زندگی پیشنهاد میکنم، البته برای کسانی که مثل من اهل شهرهای کوچک یا دههای بزرگ هستن
منظورم شهرهایی هست که درش هنوز میتونی فضای سبز ببینی، از دود و دم و سر و صدای ماشین آلات کمتر خبری هست. البته هر دو این شهرها، برای کار کمی چالشبرانگیزه، چون دقیقا به دلیل کوچکی روابط بر ضوابط حاکمه. مثلا ممکنه تو صف باشی و یهو یکی با خیال راحت جلوی تو کارش راه بیفته، فقط صرف اینکه آشناس. ولی آرامش زندگی این دو شهر رو میپسندم.
همین قدر بگم که یه بار برادرم که مدت طولانی تجربهی زندگی تو تهران رو داشت، اومده بود زنجان دیدنم، و صبح ساعت ۱۱ از خواب بیدار شد و با تعجب پرسید ساعت چنده؟ ۶؟! وقتی بهش گفتم ۱۱ س، گفت اینجا مردم چطور صبحها از خواب بیدار میشن؟ هیچ صدایی نیست که نیست … .
در ضمن در هر دو این شهرها، مردم به مهموننوازی (شیراز) و یا غریبهنوازی (زنجان) مشهورن! یعنی به عنوان یه غیربومی به خوبی ازتون استقبال میشه
تجربهی شما چطوره؟ بگین شاید کسی به کمک تجربهها و داستانهای شما، مقصد بعدی زندگیش رو انتخاب کرد
دنبالهی موضوع بهترین شهر ایران از نظر آب و هوا کدومه؟