معمولا وقتی زیاد با کامپیوتر کار میکنید، پسزمینه اهمیت خاصی پیدا میکنه. بهترین پسزمینه دسکتاپی که تا حالا به کار بردید، کدومه؟ چه حسی باعث انتخاب شده؟
برای حس گنگ بودن و زیبائی مسیر این یکی خیلی تاثیرگذار بود
معمولا وقتی زیاد با کامپیوتر کار میکنید، پسزمینه اهمیت خاصی پیدا میکنه. بهترین پسزمینه دسکتاپی که تا حالا به کار بردید، کدومه؟ چه حسی باعث انتخاب شده؟
برای حس گنگ بودن و زیبائی مسیر این یکی خیلی تاثیرگذار بود
قبل از اینکه از بهترین پسزمینه یا بک گراند دسکتاپم بگم یه جای خوب برای پیدا کردن طرحهای هندسی دسکتاپی معرفی کنم:
خودم از طرحهای سادهای که درم تمرکز ایجاد میکنه خوشم میاد، مثلا تصویری از هدفها، آرزوها و یا رویاهام میسازم/پیدا میکنم و میذارم برای بکگراند دسکتاپ و یا از طرحهای ساده و تکراری مثل طرح زیر استفاده میکنم:
طرح یک فرشته
من معمولن کارایی که باید انجام بدم رو میذارم! خیلی بهم استرس میده، نمیدونم چرا ادامه میدم به این کار!: ))
ولی وقتای دیگه تصویرگری میذارم. مثل این یکی:
دوستش دارم چون دعوتم میکنه به فکر کردن و یادآوردن ِ صحنههای مشابه. یکم هم یاد کودکیم میفتم، وقتایی که با پدرم میرفتم بیرون و دم دکهی روزنامهفروشی میگفت “یه لحظه صبر کن!” و خودشو چندتا اقای دیگه این شکلی میشدن!: ))
یا عکسی که فکرمو از خستگیهام پرت کنه و کمی طنز داشته باشه، مثل این:
هنرمندی که دوتا تصویر بالا رو خلق کرده Saul Steinberg ه.
عکس طبیعت بی جان مثل کوه ها و یا نقاشی های زیبا و مفهومی! 1124-_47C895B424C61DD0193626511639A56F|225x400