با سلام
بنده به تازگی از رشته مهندسی کامپیوتر فارغ التحصیل شدم. در دوران تحصیلم زبان برنامه نویسی python و c++ رو به صورت خودخوان یا در کلاس هایی که دانشگاه برگزار می کرد به صورت مقدماتی آموزش دیدم و زبان انگلیسی رو هم در حد ضعیفی بلدم.
سوالم این هست که بنده با توجه به این که هیچ سابقه کاری ندارم چگونه می توانم یک رزومه قابل قبول بنویسم و با وجود اینکه این دو زبان رو به صورت مقدماتی بلدم آیا اصلا شانس دعوت شدن به همکاری رو دارم یا خیر. چون زمانی که رزومه ی برنامه نویسان رو سرچ می کنم با لیست بلند بالای پروژه های انجام شده و سوابق کاری شون مواجه میشم و احساس می کنم شانسی برای ورود به عرصه کار رو ندارم.
نکته ی دیگه این هست که لطفا نحوه ی نوشتن رزومه نویسی فارسی را به صورت قدم به قدم در word یا غیره اموزش بدهید؟ لطفا هم نحوه ی نوشتن رزومه به صورت فارسی را اموزش بدهید و هم به صورت انگلیسی.
همچنین لطفا فایل word خام رزومه نویسی را که ایجاد کردید آپلود کنید. اگر ممکنه از فایلهای اماده ی که در اینترنت موجوده استفاده نکنید لطفا.
در آخر اگر نکته ی دیگه ای برای راهنمایی به من میدونید خیلی ممنون میشم اگر بفرمایید. ببخشید که متنم طولانی شد.
دنبالهی موضوع چرا کار پیدا کردن برای افراد سخته؟