معمولا توی زندگی از شانس حرف میزنیم، وقتی که توی کاری موفق نمیشیم یا میشیم، وقتی به مشکلی برمیخوریم و … . شانس چیه؟ آیا واقعا وجود داره؟ چطور میشه فهمیدش و باهاش کنار اومد یا مدیریتش کرد؟
- شما چه تجربهای از خوششانسی و بدشانسی دارید؟
معمولا توی زندگی از شانس حرف میزنیم، وقتی که توی کاری موفق نمیشیم یا میشیم، وقتی به مشکلی برمیخوریم و … . شانس چیه؟ آیا واقعا وجود داره؟ چطور میشه فهمیدش و باهاش کنار اومد یا مدیریتش کرد؟
تصادف=شانس =< به نظر من شانس همان تصادفی است که ناخود آگاه اتفاق می افتد و هر آن موفقیتی که به نفغ مان تمام میشود 90% تلاش آگاهانه و عاقلانه است و 10 % دیگر آن شانس یا همان تصادف است.
به نظر من شانس، موقعیتهایی در زندگی است که ما در شکلگیری آنها نقش مستقیمی نداشتیم. چند نمونه از شانس:
خیلی از عوامل دیگر در زندگی وجود دارد که ما کنترلی روی آنها نداریم و نام «شانس» را بر آنها مینهیم.
این موضوع که در یک خانواده متوسط به دنیا آمدهام و دوستان خوبی دارم را خوش شانسی میدانم. اما همانطور که @Farshid1 اشاره کرد، شانس به تنهایی زندگی ما را شکل نمیدهد.
شانس همان موقعیتهای تصادفی است که در اختیار ما قرار میگیرد و میتوانیم از آن استفاده کنیم اگر آمادگیاش را داشته باشیم . به نظر من شانس همینه و ربطی به خود خویشتن ندارد که گویند یکی ذاتا خوش شانس است یا طالع خوبی دارد و غیره .
من به هر موقعیتی که بشه از شرایطش به نفع خودمون استفاده کنیم میگم شانس
شانس خودش خنثی است ولی میشه در جهت پیش برد اهداف ازش استفاده کرد و کسی که بیشتر از شانساش استفاده کنه موفق تره این شانس ها برای همه بوجود میاد تو همه امور حتی تو چیزایی که به ظاهر تصادفی هستن مثل تاس ریختن در بازی منچ درسته خودش ممتنع و از روی تصادفه ولی مدیریتش مهمه یا در بعد بزرگتری بخوام بگم تو نظریه انتخاب طبیعی هم همینطوره
به نظر من چون علم و آگاهی نوع بشر کامل نیست بسیاری از تبعات انتخاب هایمان را ندانسته شانس می نامیم.
همچنین اتفاق های نادر را هم به شانس نسبت میدهیم.