امیدوارم ذوق نشون بدین و تو این بازی مشارکت کنید!: ))
بازی ساختن ماسکه و هیچ ضابطه و شرطی نداره. ماسکتون میتونه واقعی باشه یا روی عکستون تو گوشی نقاشی بکشید.
فقط یه عکس خودتون و ماسکتون منتشر کنید!
برای جذابتر شدن میتونید یه نفر رو با یه موضوع به بازی دعوت کنید. مثلن میتونید یوسف رو با موضوع سبیل به بازی ساختن ماسک دعوت کنید!: ))
چه بازی جالبی .
من شروعش میکنم این ماسک منه »
نفر بعدی که دعوت میکنم @Jalal_Razavi یا @Naser_Eslami
پی نوشت » یکی از جالب ترین اتفاقاتی که میتونه بیوفته اینه که این عکس اینقدر ترند بشه که هر کسی اسم منو سرچ میکنه این عکس بیاد بالا یکی از قشنگ ترین جوک هایی میشه که میتونم سر کلاس سئو برای بچه ها تعریف کنم .
آهاااا
که نفر بعدی جلال یا ناصر
باشه حسام جان هر چی شما بگید شما بودی بچه دوست داشتی ، بیا اینم عکس من
نفر بعدی و دعوت می کنم @saeed_taghavi
بی نظیر بود
ناصر جان این قبول نبود ها کل صورتش پوشیده شده . فقط ازونجایی که کچل بود شناختم تویی
نفرای بعدی اگه ماسک میزارن صورتشون هم معلوم بشه بهتره
آره کچل بودن خوبیش اینه راااحت شناخته میشی ، مثلا طرف میگه اون کچله و میبینی؟ بعد طرف از بین ۵۰۰ نفر سریع میگه اها اون و میگی.
خب طبق قانون بازی رفتم جلو ، بعدشم قرار بود ماسک بزنیم منم گفتم چه ماسکی بهتر از این
به هر چیزی که دلت بخواد
اول از همه خودمو دعوت میکنم به این بازی جذاب
ماسک من چهره ی یه بچه ی مظلومه که ناصر داره بهش رسیدگی میکنه @Naser_Eslami . و البته احتمالاً به خاطر وضعیت شیرخشکی که بهم داده مزاجم بهم ریخته
از همین تریبون استفاده میکنم و طراح بازیمون @sepinoud.keshaavarz رو دعوت میکنم تا خودش ماسکشو بزنه به چهره اش و یوسف رو دعوت کنه
و صد البته @trust_level_3
چالش جالبیه و @somo849 هم از ترفند خوبی استفاده کرد و 15 نفر رو یه جا دعوت کرد از خود صاحب چالش و یوسف هم استفاده کرد خودشم قاچاقی از چالش رد شد
من خودم ماسکم رو گذاشتم دیگه!: )) عکسی که گذاشتم خودمم.
بابا من دنبال یه آدم خیلی جسور میگردم که @yousef دعوت کنه ،
خوشم میاد مچشو گرفتیم!!! خیال کرده!!