میشه من از یه نفر دیگه هم سوال بپرسم؟
بعلاوه @Maryam به بازی دعوت می کنم
بله بله. بازی خودتونه
با توجه به این که بی قانونی بازی رو پذیرفتم پس، از جسارت با هر تعریفی که داره میگذرم و حقیقت رو انتخاب میکنم.
شما دعوت کردی، شما باید بپرسی
آخ جون.
والا از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون که من فضولیم گل کرد سر چیزی که @Maryam گفتن در مورد اگر فرصت گفتوگو با درگذشتگان رو داشتی، با کی گفتوگو میکردی؟
اولی شو نمیگم (با اجازه تون).
خلاصه لطفن بگین اویلشون کین؟ که دوست دارین باهاش حرف بزنید…
نفر اول اون سوال برام فانتزی نبود واسه همین تو اون فضا نگفتم.
اولین فرد علی (ع) بود. در مورد معضلات بشریت و انحراف از مسیر عدالت سوال می پرسیدم و غیر از جواب سوالات، خود لحظات مکالمه برام ارزشمند بود.
کلا وقتی منشن دادین به اینجا غیر از این سوال رو انتظار نداشتم.
آخیش راحت شدم حالا راحت میتونم بخوابم
…
پیشتر گفته بودین «از جسارت میگذرین»، موندم چرا پس یه ادمین کت و شلوار پوشیده رو به این بازی خلاق دعوت کردین؟
طرف حسابم یه آدم جسور هست، و ترجیح میدم جسارتم رو تست کنم.
رئیس حالا که به ما سر زدید میشه جسارت کنم و از شما بخوام یه تقدیری چیزی از @Mehrdad_Roshan کنید، البته میدونم جسارت کرده و راه دور زدنو نشون داده ولی تا کی باید منتظر میموندیم شما توضیح بدید یا مشکل ما رو برطرف کنید، ما همه ازین شرط بیست کاراکتر شاکی بودیم، مهرداد نجاتمون داد. به افتخارش
میخواستم یه سوال کوچولو از سطح درآمدتون از پادپرس بپرسم که نشد شما جسارتو انتخاب کردین و کارو برای منو خودتون سخت کردین. البته خودتون با کلمات «کت و شلوار» راهنماییم کردین.
لطفا برای دو هفته در آواتارتون، عکس آواتار منو بذارید.
امیدوارم تو این دو هفته پادخان شروع شه، کلی موضوع مطرح کنید، خلاصه فعال باشید دیگه
این عکس از دفتر پادپرس لو رفته
اینم دشت امروزمون، جا نداشتیم من گذاشتم توی گونی
شما از خورده بورژوآ به بورژوآی توتالیتر ارتقا یافتید.
ممنون من همیشه دوس داشتم توتالیتر باشم.
چه دنیای پادپرس از دید آواتار شما خلاقیتش میره بالا! حدس میزدم یه دلیلی داشته باشه پاسخای خوبی که میذارین
دعوتین به بازی.
آخ جون بازی!: ی
خب کسی نباید ازم سوال بپرسه؟
ادمین دیگه اونقدر جوون شده، سر به هوا شده، یادش رفت سوال رو بپرسه
جسارت رو انتخاب میکنی یا حقیقت؟
فرقی نداره!: ی
فکر کنم حقیقت منطقیتر باشه!
- ما میگفتیم جرئت/حقیقت!