حقیقت یا جسارت؟ …@11141
حقیقت …
منو میتونید با کتاب دوست بودنم بشناسید
دانشجو علوم تربیتی هستم و اهل مطالعه
خب بریم سراغ یک پرسش از حقیقت
سه کاری و بگو که به خاطر ترس انجام ندادی؟
بسیار هم عالی. میتونین از کتابهایی که خوندین برامون بگین:
عالیه …استقبال میکنم
خوب میشه با همین خصوصیت کتابخونی «حقیقت» بازی کرد
تا حالا کتابی خوندین که روتون نشه برای کسی محتواش رو تعریف کنین؟؟
من اینجا به عنوان داوری بازی استپ میدم.
روال بازی رعایت نشد و به صورت پینگ پنگی داره ادامه پیدا میکنه. لذا این پرسش حقیقتمحور را به صاحبش برمیگردانم و از @yousef میپرسم:
پ.ن: البته میتوانی فرد دیگری را هم به بازی دعوت کنی و بپرسی
راستش نه !
ولی تا دلت بخواد فیلم سینمایی یا سریالی که نشه محتواش رو برای کسی تعریف کرد نگاه کردم
پیام های بچه ها رو میخوندم . اصلا جذاب نیست بازی . یکمی هیجان بدیم به بازی بد نیست :
برای مثال سوالای بهتری بپرسید : تا حالا پلیسی غیر از راهنمایی رانندگی جلوت رو گرفته ؟ برای چی ؟
خیلی هم عالی. من از هر نوع هیجانی استقبال میکنم
اما خب کار هیجانانگیز و در چهارچوب سخته!
وجه هیجانانگیز سوالتو متوجه نشدم اما خب ممکنه پاسخش هیجانانگیز باشه.
مخاطب سوالت رو دعوت کن
خوابیدن در پشت بام
کوهنوردی در کوه های صعب العبور و بلند
پرواز نکردن با هواپیما
یه بار جستی ملخک، دوبار جستی ملخک، آخر به دستی ملخک
من جرات رو ترجیح میدم
اسم سه تا کتاب ممنوعه که خوندی
والا کتاب ممنوعه به معنای کتابی که زیرآبی بیاد و بره نرسیده دستم وگرنه میخوندم البته الان کتاب انسان خردمند ممنوعه محسوب میشه، پس میتونم بزارم تو لیستم + انسان خداگونه.
اما خب به معنای کتابی که برای من ممنوع بود و خوندم؛ کتاب عاقبت زنان هوسران . این کتاب رو آخر شب از زیر میز تلویزیون پیدا کردم. تا صبح خوندم گذاشتم سرجاش.
صداقت خب تا این حد! خدا بگم چکارت نکنه…
خلاصه هر دو کتاب رو میگی برامون؟ ممنون
اتفاقا کتاب های خوبی بود
دیشب من یه درسگفتار یک ساعته رو باید تو یه پاراگراف خلاصه میکردم. تقریبا سه بار گوش دادم. یک ساعت هم اون پاراگراف و بالا پایین کردم…
این درخواست به مانند کوهی عظیم سنگین آمد. بماند که انسان خردمند خودش یک تاریخ و تو یه کتاب خلاصه کرده و کتاب تاریخی با این حجم خودش هنره. حالا تو فرض کن من بخوام خلاصه کنم دیگه چقدر هنر باس داشته باشم...