وقتی بچه تر بودم شغل وکالت به نظرم یکی از قشنگ ترین کار هایی بود که یه نفر میتونست انجام بده . وکیل از نظر من کسی بود که همیشه طرف حق رو میگیره و آدم های بی گناه رو با قانون و عدالت از چنک افراد ظالم نجات میده .
نمیخوام به هیچ کسی توهین کنم ولی متاسفانه تو 4 - 5 سال اخیر هر وکیلی رو که خودم از نزدیک باهاش برخورد کردم یا این که از دور و بری هام شنیدم شنیع ترین کار ها و ظلم ها رو در حق افراد انجام دادن . حداقل 7 تا ملک رو خودم میشناسم که چند تا وکیل با سند سازی از چنک صاحباشون در آورده و به نفع شخص خودش یا شریکش مصادره کرده . چون بلد بودن چطوری میشه از طریق قانون دزدی کرد .
اگر یه وکیل رو بخوام یه مشاور در نظر بگیرم حتی 1 بار هم نشده از کسی بشنوم که یه وکیل براش واقعا کاری انجام داده باشه . یکی از دوستان من نزدیک 10 تومن خرج وکیل کرد که بتونه حقش رو پس بگیره ولی وکیل دوستم از متهم پول بیشتر گرفت و وکیل ایشون شد . یه جورایی حس میکنم تمام وکیل ها بیشتر از این که عاشق حق ، قانون ، عدالت و انجام درست کارشون باشن عاشق تراول هستن !
بدون شک تعداد خیلی اندکی وکیل هم پیدا میشن که کارشون رو درست انجام بدن منتها مجموعه این شنیده ها و تجربیات بدی که داشتم در برخورد با وکلا باعث شده من وقتی یه وکیل رو میبینم ناخودآگاه بهش حس بدی داشته باشم و اصلا نخوام با این افراد رابطه ای داشته باشم و به شخصه پیشه وکالت رو بد ترین پیشه ای میدونم که یه نفر میتونه انتخاب کنه . چون اصلا آوازه خوبی نداره …
شما چه تجربه ای در رابطه با وکلا داشتین ؟