این روزها به دلیل مشکلات زیادی که در روابطم با انسانها داشتم پیش یه مشاور رفتم و با سه کلمه ایی که در بالا عنوان کردم روبرو شدم. هنوزم در مورد چگونگی اونها و اینکه چطور اونها ربط پیدا میکنن باخبر نشدم. بنابراین خواستم تا این موضوع رو به اشتراک بذارم و بپرسم که به نطرتون کدوم رفتار درسته و چطور باید به نوع درست رفتار رسید؟
لطفا اگر اطلاعی در این زمینه دارید با من به اشتراک بذارید و مثالهایی شخصی خودتونم بهم بگید. اینکه کجا رفتارتون اشتباه بوده و درست اون رفتار چی هست؟
4 پسندیده
اولش انفعال بعد اگر فرد رو مناسب دیدم ارتباط عادی و بعد از اون صمیمیت… تا وقتی سپر دفاعی یا شمشیر پرخاشگری داریم ارتباط درستی شکل نمی گیره .
2 پسندیده
باید دید منظور از هرکدوم چیه؟
- منفعل با کی؟ با یه فرد آشنا یا یه غریبه؟ من بستگی به مودی که دارم رفتار میکنم. اکثراً هم با آشناها هم غریبهها نمیتونم منفعل برخورد کنم(اکثراً فاعلم ). ولی مثلاً مواقعی که برمیگردم به شهر زادگاهم و پیش دوستان قدیمی، نمیتونم به راحتی ارتباط بگیرم و منفعل برخورد میکنم(بروزش به صورت کسیه که خودشو میگیره)
- پرخاشگر: خیلی به ندرت پیش میاد که پرخاشگر باشم. مگه مورد بی احترامی قرار بگیرم.
- جرات مند؟؟ واقعاً معنی این یکی رو درک نمیکنم. یعنی در ارتباط برقرار کردن جسارت به خرج بدم؟یا نه، اینکه به خودم جرات بدم و با کسی که جذبش شدم ارتباط بگیرم؟ من در اولی خوب ولی در دومی افتضاحم مثلاً اگه یه آدم مشهور که از طرفداراش هستم رو ببینم، جراتش رو ندارم که بهش ابراز علاقه و طرفداری بکنم.
اگه اشتباه برداشت کردم، ممنون میشم توضیح بیشتری بدی.
2 پسندیده