سلام میخواستم اگر ممکنه کسی میتونه درمورد این پادکست Geek’s Guide to the Galaxy توضیح مختصری یا جامعی بده درمورد چه چیزی صحبت میکنه؟ و تهیه کننده اش کی هستش و … یا کی ها پخش میشه و از چه طریقی قابل دسترسی است؟
در پایان اگر ممکنه یه امکانی ایجاد کنید که همه ی پادکستهای علمی و غیر علمی را معرفی کنید.
بنده خودم چون فقط چندبار عناوین این سری پادکست رو دیدم و گوش ندادم اطلاعات دقیقی ندارم
اما برای آخر این هفته یه تعدادیشو انتخاب کردم که گوش کنم و اگر چیز جالبی دستگیرم شد ( که حتما همینطور هست ) قطعا اینجا مینویسم
در حال حاضر :
توضیحاتی که خودشون درباره کارشون گذاشتن این هست که مباحث فانتزی و علمی تخیلی با منابع مکتوب یا فیلم ها، بازی ها و کمیک هارو مورد بررسی قرار میدن و همینطور مباحث مرتبط با اون در انواع زمینه هارو مورد بررسی قرار میدن
(مثلا ممکنه فیلم ماتریکس رو بررسی کنن و در این بررسی کلی تحقیقات علمی در مورد لایه های زمانی و مکانی و چیزایی که بصورت علمی داره در موردش تحقیق میشه و در این فیلم هم هستند رو بررسی و اطلاع رسانی میکنن )
با انجام این بررسی ها هم قصدشون بنظر بازتر کردن مانور تحلیل افراد در بسیاری زمینه هاست و همینطور بازتر کردن ذهن افراد برای داشتن خلاقیت های بیشتر
در کل گفته که کیا در این موضوع مشارکت میکنن و مسائلی از این دست
من سعی میکنم پایان هفته چندمورد از کاراشونو بررسی کنم و ببینم دقیقا چی هست و نظرات شخصیم رو در موردش بیان کنم