@Mehrdad_Roshan سلام مهرداد جان مرسی جواب دادی ای کاش یه دورهمی داشته باشیم که همو ببینیم قبلا لاله جان @lolmol تهران بود امیدی داشتیم الان نمیدونم کی باید واقعا هماهنگ کنه حتی شده مثلا بریم پارک لاله
آرزوهات خیلی قشنگند حالا دارم فکر می کنم که تو دورهمی چه سوال درستی ازت پرسیده بودم که همه خندیدند دارم فکر می کنم چقد خوب شناخته بودم شما رو البته نمی دونم سوالم رو یادت هست یا نه شما اون روز جوابم روندادی ولی من امروز تو این پست جوابم روگرفتم
آفرین دقیقا من داشتم به همین فکر میکردم مثلا خونه و ویلایی که لاله @lolmol نیاز داره من پیشنهادم خرید یه کمپره اونجوری اصلا نیازی به داشتن خونه توی هیچ کجا نداری (البته با تقریب) با مبالغ خیلی کمتری هم حل میشه (از حدود 200 تومن به بالا)
حدث میزدم این بوده باشه.
من روز 21 مرداد رو پیشنهاد میدم چون هم از موج جدید تا حدی فاصله داره و امیدواریم که تا اون موقع اوضاع بهتر شده باشه هم میشه از الان براش یه برنامهریزی داشت. البته میتونه روز دیگه ای هم باشه چون 5 شنبه شاید کمی شلوغ باشه پارک. مثلا 3 شنبه 19 مرداد.
مکانش برای من چندان فرق نداره چون من علم صنعت هستم یا خونه که کرجه هیچ کدوم از جاهای باحال تهران به علمص نزدیک نیست شاید پل طبیعت برای من راحتتر باشه. ولی الان غیر از من و شما کسی اعلام آمادگی نمیکنه چرا؟
من میخواهم یک نکته رو به پادپرسیها یادآوری کنم. کادر درمان با وجود رعایت پروتکلهای خیلی سختگیرانه و استفاده از ماسکها و لباسهای مخصوص باز هم گاهی مبتلا میشوند و برخی هم فوت میکنند. بنابراین فکر نکنید که اگر از ماسک استفاده کردید و پروتکلهای بهداشتی را رعایت کردید دیگر هیچ خطری وجود ندارد. امیدوارم همه سلامت باشند.
عجب آرمان شهری ترسیم کرده مهرداد !
واکسن جهل و دروغ در واقع همون آگاهی و روشن بینی هست . برنامه هاتون رو بگین منم یه گوشه نشستم دارم تماشا میکنم
اما برای مهار واگیری کرونا به نظر من جایی که میرید، طبیعت مصنوعی نباشه بهتره .