واقعا کمپینها رو بدون دیدن جایزهها شرکت میکنی؟ فکر کنم باید یک تقدیر به خاطر حس مشارکت خوب انجام بدیم فکر کنم همین بود که عکس استفاده نکردی چون از نظر محتوا شرایط نوشتهت عالی بود ولی از نظر بصری چیزی نداشت و واسه همین به این مرحله نیومد!
بخت باهات یار بود. تبریک
اما پیشنهاد میکنم جایزه رو به یه خانم بدید بازی گروهی برای آقایان همیشه حکمه این دژ میره یه گوشه خاک میخوره ها از من گفتن
فکر کنم از تاکتیک شکستن رای رقیب استفاده کرد تبریک به ناصر و تشکر از بقیه. واقعا خوب و لذتبخش بود هم کمپین هم رایگیری
مگ این دژ بازی گروهیه؟
من چه ساده بودم. رای مو در طبق اخلاص تقدیم دیگری کردم. ء.ء. ء … در این حد خلوص نیت ام خوب نیست. وگرنه الان داشتم بازی مو میکردم…
دوستان از قدیم گفتن شکست و باید پذیرفت و پیروزی و باید جشن گرفت.
اتفاقا این بازی برای من خیلی خوبه.
برای حکم که همیشه یه نفر نیست ، بعدشم شما تصور کنید من 12 ساعت پشت سیستم هستم وقتی بلند میشم ، میگم خب حالا وقت استراحته بخاطر همین بازم میشینم پشت سیستم با بچه ها دوتا بازی می کنم و هی باخت پشت باخت
شاید این بازی جدید تغییری ایجاد کرد.
تغییری شگرف
اتفاقا شنیدم بازی خیلی خوبیه
تشکر از تمام دوستان من قول میدم تعداد جایزه ها به سه تا رسید بار و بندیل جمع کنم و برم تو افق محو شم تا شما هم بتونید چیزی بدست آرید و …
تبریک به آقای ناصر …چالش خوبی بود…امیدوارم چالش بعدی هیجان انگیزتر ازاین و قبلی ها باشه و این کمپین ها همیشه به راه باشه …
متوجه نشدم، آیا بازی گروهی خوب نیست؟
پیشنهادی هم داری؟
چالش بعدی اینه که چالش بعدی چیه!
نمی دونم همینطوری یه چیزی گفتم برای دل سوزوندن، فعلا چیزی ازش نمیدونم، از کجا معلوم شاید بهش اعتیاد هم پیدا کردم(استعدادش و دارم)
والا یه چیز میزی تو ذهنم هستش ولی فک نکنم جواب بده
حالا مدیر ببینه میگه این همکاره هیچکاره س
همینجا مطرح کنید بچهها نظر میدن. قرار بود تنهایی فکر کنیم که پادپرس نبود دیگه!
اقای یوسف چرا جواب کوبنده میدی آدم دهنش بسته شه؟!
شاید چالش نباشه ها!خب بزارید بگم
من تو ذهنم همش یه خونه س که تماما ساخته شده از چوبه رو تو یه نقطه دنیا تصور میکنم و فکر میکنم یه روز با یه ماشین قراضه زمینی میرم سمتش…بنظرتون اون خونه کجا میتونه باشه و ماشین قراضه چیه؟ازکدوم مرز خارج میشم از کشور؟
چالش از این قشنگتر ندارم عایا
این دیگه کمی میره در تخصص دبیر گفتگو تا حلاجی کنه این مسئله رو. مثلا چالش «خونه ایدهآل» چطوره؟
شاید درسته…خونه ایده آل که از نظر من خونه ای هس که باکمترین مساحت وکمترین انرژی های مصرفی بتونه بیشترین کاربرد رو ایجاد کنه وخلاصه کلی چیزای دیگه شاید ازاون بحثایی باشه که بشه یه چالش
البته این شهر ایده آل حتما خونه ایده آل خواهد داشت …پس لطفا به خونه ایده آلتون فکر کنید و تصور کنید شاید چالش بعد باشه
عالیه که حس مشارکت در این حد وجود داره. بقیه هم نظرشون رو بگن تا شاید چالشی جمعی بسازیم که قطعا برای همه جذابتره!
لطفا میز ایده آل کاری نباشه فقط
از قدیم گفتن شکست مقدمه پیروزیست💪!!
حالا شما باخت پشت باخت جای تامل داره!
شما رویکرد یا استراتژی تون رو عوض کنید شاید موثر واقع شد😉
قدیمی ها زیاد شکست می خوردند واسه همین فلسفه بافی کردند.
مشکل اون چیزیه که نمیشه عوضش کرد ، یار نوب
یار نوب رو باید کشت با نارنجک
دقیقا. نارنجک بندازی تو حلقومش بعدشم بالافاصله اعدامش کنی(یعنی قبل از اینکه نارنجک منفجر بشه والا نوب کش میشی).