خوشحالم که در چالش «شهر ایدهآل» در طول ده روز کنار هم بودیم و انواع مختلفی از ایدهها، خلاقیتها و مشارکتها را تجربه کردیم.
موضوع کمپین مشارکت را زمانبر میکرد و با وجود روال کُند در روزهای اول، در روزهای پایینی به سطحی بسیار عالی و جذاب رسید. سپاس از تحرک و خلاقیت پادپُرسیهایی که در کنار شرکت در این چالشها، با تعاملهای بسیار آموزنده به تسهیل مشارکت دیگران نیز کمک میکنند.
در آینده قدم به قدم به سمت چالشهای با موضوع ایدهپردازی و در سطح بهتر حرکت خواهیم کرد.
جایزه ویژه
اما منتخبین ما برای شرکت در رایگیری نهایی:
براساس کیفیت نسبی به عنوان یک طرح شهری و کیفیت ارائه پاسخ، ۵ ایده برای تعیین برنده نهایی جایزه ویژه چالش انتخاب شدهاند:
بچه ها خیلی عالی بودن. چقدر این مدل چالش ها دوست داشتنی هست و پشتش فکر هست. ممنون لاله جان @lolmol بخاطر طراحی زیبایی که برای این چالش داشتی. من که کیف کردم
اینقدر از شهر صورتی @ghanbarzadeh لذت بردم و باهاش ارتباط برقرار کردم که احتمالا شب خوابشو میبینم
خانم قنبرزاده بهتون تبریک میگم . عالی عالی عالی
ویزای منو هم یادتون نره البته
اتفاقا طرح موضوع اولیه باگ داشت! و به لطف یکی از پادپرسیا، اخرین لحظهها تعامل خوبی رقم خورد که کمک کرد بقیه به فاز خلاق نزدیک شن و دست به قلم شن؛ یه جور کاتالیزوری خلاقیت .
حالا فکر کنم رئیس بازی-شادی پادپُرس، نظرسنجی هایی هم برای کشف مشکلات کار در نظر دارن. ولی خوبیش در کل این بود که حتی با وجود ایرادای طرح اولیه، افراد منفعل ننشستن و ابتکار عمل رو به دست گرفتن.