این روزها برای اینکه بتونم بهتر از وقت م استفاده کنم اپلیکیشن اینستاگرام و تلگرام از روی گوشی حذف و اینترنت منزل رو هم محدود به یک ساعت هایی از طول روز کردم.
روزهای اول اصلا حس خوبی به گوشی م نداشتم. اتفاقی که افتاد جالب بود. حس میکردم گوشی م با گوشتکوب هیچ فرقی نداره و فهمیدم چقدر به خواندن فیدها در اینستاگرام و اخبار کانال های خبری معتاد شده بودم.
اما این روزها تمرکزی بیشتری روی کارهام دارم.
بیشتر ایمیل چک میکنم و ایمیل می فرستم
کتاب بیشتری در کتابخوان م مطالعه میکنم.
و اینکه جدیدا دفتر خاطرات م اپدیت میکنم.
شما اگر مجبور باشید که در طی ساعت هایی از روز بی خیال اینترنت و اینستاگرام بشید، با گوشی تون چه کارهایی انجام میدهید؟
خوب دقیقا شبیه به من شدی هیچوقت نتونستم با گوشی هوشمند ارتباط برقرار کنم و اکثر کارها رو با کامپیوتر انجام میدم. البته بدیش اینه که همه شاکی هستن که خیلی وقتها یادم میره که اصلا گوشی دارم و بعد نگاه میکنم میبینم که خاموش شده و چندتا میسکال دارم
خوب برای برنامهنویسها و محاسباتی کارها، کامپیوتر مثل اتاق کاره و معمولا همیشه کارهای مختلف از تایپ، نوشتن برنامه، تستهای مختلف و … انجام میدن! حتی خوندن کتاب و مقاله و هم معمولا روی سیستم انجام میشه واسه همین نبودن نت خیلی آزاردهنده نیست، حتی محدود کردن نت به چک کردن ایمیل هم خیلی حوصلهبر نخواهد بود.
خيلي هم عالي…موفق باشيد…ولي در مورد كتاب خوندن…به نظرم كتاب دست بگيرين و بخونين صدبرابر بيشتر هم فهمش بيشتره هم حس عالي تري داره و هم چشماتون اذيت نميشه
همین الان هم اینستاگرام رو ندارم چون خوشم نمیاد بمباران خبری بشم که نه صحت و سقمش برام مسلم هست و نه مطمئن باشم که مفید هست و یا چیزی که خوشحالم میکنه باشه. در فرض سوالت اگر روزهایی که اینترنت قطع باشه سراغ کتاب های داخل سیستم میرم و با بازی ها و برنامه های داخل سیستم سرگرم میشم.