روش دسته‌بندی ایمیل در Gmail بر چه اساسیه؟

امروز در گوشی یکی از دوستان سری به Gmailش زدیم تا راجع به ایمیلای دریافتی از پادپُرس و نوتیفیکیشن‌ها کمی راهنماییش کنم. جالبیش اینجا بود که تعدادی از ایمیلای دریافتی از کسب و کارای شبیه ایوند در primary اینباکسش بود و ایمیلای پادپُرس و یا جاهایی مثل همفکر در لیست promotionها. این دسته بندی چرا و چگونه رخ میده؟

2 پسندیده

سلام, بنظر میاد که Google روش خاصی برای این نوع تصمیم گیری داره و به صورت هوشمند با رفتار کاربر منطبق میشه (تا حالا روش کار نکردم).
با این حال اگر به آمار زیر نگاه کنید میبینید که این موضوع کلا خیلی هم بد نیست;

https://returnpath.com/wp-content/uploads/2015/02/Return_Path_-_The_Tabbed_Inbox.pdf

4 پسندیده

چه فایل و آمار خوبی بود. ممنون :+1:

همون طور که تو فایل هم گفته جیمیل، با این کارش به بازاریاب ها خوشامد گفته؛ برعکس یاهو که دکمه ی «اسپم» رو در دسترس‌ترین نقطه گذاشته و با دو-سه بار اسپم شدن ایمیلت از طرف کاربر، ایمیل آی‌پی ت رو بلاک میکنه و کلا اجازه ارسال ایمیل به سرور یاهو رو ازت میگیره!

الگوریتم های گوگل نسبتا پیچیده هستن، و برای تشخیص از چند جنبه‌ي ایمیل از جمله محتواش، تعداد تصاویر و لینک‌های داخل ایمیل، استایل به کار رفته در ایمیل و کدهای html ش، آی‌پی فرستنده ش، ناهماهنگی بین ارسال کننده و شخصی که میشه بهش پاسخ داد، و در نهایت لینک unsubscribe بهره میبرن.

ایمیل‌های ایوند اکثرا یه لینک دارن، بدون عکس هستن و در ضمن شخصی‌سازی شده هستن. البته به نظرم باز هم باید قابل تشخیص باشن که میگین نیستن!

5 پسندیده

علاوه بر مواردی که مربوط به بازاریابی و آمارهای بحث شده میشه, من این حس رو دارم که این روش ممکنه بتونه تا حدی به مبارزه با مهندسی اجتماعی (Social Engineering) هم کمک کنه. هرچند در این زمینه آگاه سازی بهترین راه پیشگیریه

1 پسندیده

مطمئن نیستم درست متوجه نظرتون شده باشم.

دسته‌بندی اینباکس جی‌میل چطور میتونه با مهندسی اجتماعی مبارزه کنه؟ یعنی این دسته‌بندی خودش یه جور داده‌گیری برای مهندسی‌های احتمالی (خوب یا بد) توسط گوگل نیست؟ :wink:

1 پسندیده

اگر بدونم منظور شما از “خوب یا بد” چیه شاید بتونم بهتر ‌پاسخ بدم

1 پسندیده

حتما. ولی قبل از اون بهتره برداشتمون از مهندسی اجتماعی یکی شه:

از رو تعریفی که در جستجوی گوگل برای social engineering بهم میده و ذهنیتی که داشتم، کارهایی مثل بحث دستکاری توییتر در انتخابات ریاست جمهوری امریکا رو بهش میگن مهندسی اجتماعی؛ دستکاری انتخاب افراد از طریق جهت دادن از لحاظ رفتاری-روانی به جمع با کمک داده‌هایی که از ایشون جمع شده.

ولی معنی‌های دیگه‌ای هم برا مهندسی اجتماعی هست:‌ تحریک مردم به دادن اطلاعات محرمانه.

اگه معنی اولی رو در نظر بگیریم، جهت دادن میتونه خوب باشه یا بد. احتمالا منظور شما معنی دوم بود؟

1 پسندیده

در دو زمینه اصلی میشه مهندسی اجتماعی رو مورد بحث قرار داد، سیاست و امنیت سایبری.
با در نظر گرفتن دانش محدود من، در کل فکر نمیکنم چیزی با عنوان مهندسی اجتماعی خوب وجود داشته باشه چون معنی اصلیش در هر دوصورت یعنی تلاش برای اغفال کردن (psychological manipulation) فرد یا افراد.
منظور من در زمینه اینترنت و امنیت بود که نوعی حمله بحساب میاد که فکر میکنم توضیحش نیاز به موضوع جداگانه داشته باشه.

حالا چرا من حس کردم شاید promotion tab بتونه به جلوگیری از این موضوع کمک کنه اینه که وقتی یک جای سومی بجز inbox و spam/junk وجود داره که بعضی ایمیلهایی که ممکن بود بتونن در inbox باشند بصورت هوشمند در اونجای سوم قرار میگیرند، شاید باعث بشه کاربر با دقت بیشتر و رفتار مناسبتری با اون ایمیل ها برخورد کنه. حتا اگر هدف گوگل بیشتر روی مارکتینگ تمرکز داشته باشه.

3 پسندیده