از دوستان علاقه به لینوکس در زنجان اینجا فعالیت میکنند؟
به خاطر برگزاری لاگ عرض میکنم
توضیحات بیشتر در ادامه
از دوستان علاقه به لینوکس در زنجان اینجا فعالیت میکنند؟
به خاطر برگزاری لاگ عرض میکنم
توضیحات بیشتر در ادامه
لطفا کمی بیشتر توضیح بده. لاگ چی هست؟
linux user group
گروه کاربران لینوکس (به انگلیسی: Linux User Group) یا لاگ (LUG) یک سازمان خصوصی، اغلب غیرانتفاعی یا بدون هدف انتفاع است که برای اهداف پشتیبانی یا آموزش کاربران لینوکس بخصوص کاربران تازهکار لینوکس تشکیل میشود. این عبارت اغلب به گروهی محلی گفته میشود که به صورت فیزیکی دور هم جمع میشوند هر چند گاهی به گروه کاربرانی که در محدوده جغرافیایی وسیع پراکنده شدهاند و به صورت برخط با هم تعامل دارند نیز گفته میشود.
اهداف لاگها بنا به نیازهای اعضا و محل لاگ تغییر میکنند. هیچ برنامه راهبردی یا برنامهریزی خاصی برای آن وجود ندارد. در لاگها بوروکراسی و مدیریت مرکزی وجود ندارد. هر چند اهداف ممکن و مشخصه یک لاگ شامل موارد زیر است:
اما اهداف هر لاگ علاوه بر اهداف فوق شامل اهداف خاص لاگ بر حسب نیاز اعضایش است.
قدیمیترین و بزرگترین لاگ، لاگ [سیلیکون ولی]
زنجان هستید؟
نه متاسفانه اما در صورتی که دقیقتر هدفت را توضیح بدهی شاید بتوانی جمعیت کاربلدی از دانشگاه علوم پایه زنجان و دانشگاه زنجان را با خودت همراه کنی.
چند پرسش که در ذهن دارم:
مدتی میشه میشه که با توزیع های لینوکس مثل اوبونتو و اوپن سوزه کار میکنم و دوست داشتم که دوستانی لینوکسی (همشهری) ارتباط برقرار کنم و خب معمولا تو شهر گروهی از کاربران لینوکس در یک تاریخ مشخص دور هم جمع میشوند و تبادل نظر میکنند و شاید پروژه های بزرگتری رو هم راه انداختند مانند لاگ شیراز
https://shirazlug.ir/
یا تهران
tehlug.org
با ورود به سایتشون میتونید فعالیت هاشون رو مطالعه کنید.
البته زنجان هم یک زمانی لاگ داشته ولی الان خبری ازش نیست
http://pathseeker.ir/website/Pages/ZanjanLUG/
در هر صورت اگر این گروه دوباره برپا بشه به نظرم خیلی خوب میشه
حقیقت من به عنوان یک عضو از جامعه متن باز تنها میتونم در ترویج این فرهنگ و در عین حال افزایش اطلاعات خودم نقض داشته باشم اما به عنوان یک نوجوان پانزده ساله(چهارده و خرده ای) نمیتونم نقش خاصی مانند رهبر لاگ رو بازی کنم(مخصوصا جمع بزرگسال) شاید هم بتونم اما در کل نقش هر عضو کمک به عضو دیگر و ترویج این فرهنگ یا مشارکت در پروژه ها و … است.
شما راه حلی دارید برای برگزاری دوباره این لاگ؟
من عضو گروه بودم تو زنجان
یکی دو ماه بیشتر دوام نداشت.
چند نفر از بچه ها هستن تو اینستاگرام بهاشون در ارتباطم. دوس داشتی اونجا برات ساجست کنم
ممنون میشم
@parsaakhbar
در تلگرام و اینستاگرام
خب مشکل چی بود؟
خیلی فعالیت ها میتونست انجام بشه مثل پروژه های گروهی یا آموزش برنامه نویسی به کودکان و حتی کسب درامد هم میتونست صورت بگیره