شماها برای این روزای قرینطینه چه فکری واسه کسب درآمد دارین؟

من یکی دوسال پیش شنیدم که میشه با ساخت فیلم و پخش در آپارات پول درآورد، یه فیلم آموزشی هم ساختم و گذاشتم تو کانال خودم تو آپارات. ولی مشغله باعث شده بود تو این مدت این ایده رو کلا فراموش کنم. تا اینکه کرونا اومد و من مجبور (و البته خوشحال) شدم فیلم آموزشی بسازم، لاله یادم انداخت که بهتره بچه‌هات فیلم رو تو آپارت ببینن و منم رفتم دیدم تو این مدت همون یه فیلم حدود ۵۰۰۰ دقیقه بازدید عمومی داشته و برام جالب بود. حالا هر ۴ فیلم دیگه تو این مدت کم که کانال رو به شاگردام معرفی کردم بازدیدش از اون قبلی هم بیشتر شده ! به نظرم وقتشه که از امکان درآمدزایی آپارات استفاده کنم!
شرایطش رو خوندم هر ۱۰۰۰ دقیقه ۲۰۰ تا ۷۰۰ تومان (کم نیست؟!)
بعدشم من اولین فیلم امسالم و همینطور بعدیش رو با تصویر کلاسی که با کمک پادپرس تو چالش کلاس‌های درس فردا تغییرش دادیم، و تشکر از پادپرس به صورت زیر نویس شروع کردم، و یکی از شرایط کسب درآمد اینه که تو یک ویدئو به هیچ شکل تبلیغ نباشه ( ولی ویدئوی تبلیغاتی مجزا مجازه) وگرنه کل کانال از درامد محروم میشه !
حالا شاید برم ابتدای فیلم رو درست کنم و بعد تبلیغ و تشکر جدا بسازم یه فیلم که کل کارهای قشنگی که با هم کردیم رو توش بیارم و از طرفی به کسب درامد هم منجر بشه.

@lolmol
@yousef

بهرحال این مسیری که کرونا پیش پام گذاشت رو دوست دارم. اینکه تو حرفه‌ خودم اینجوری کار رو ارائه بدم. یک تنوع و تغییر جذاب!

نظر شما چیه؟
چالش‌های این مسیر چیه؟
@mohammad.etemaddar
@Ali_Shakeri

3 پسندیده