خبر اومد که کیمیا علیزاده از ایران رفت دیگه برای ایران مسابقه نمیده. با همین خبر موجی از توییتها هم در حمایت و هم بر ضد این حرکت اون شروع شد. خواستم ببینم نظر پادپرسیها چیه، اونا جای خانم علیزاده بودن چیکار میکردن؟
مردم ایران(اول خودم رو مخاطب قرار می دم ) خیلی زود قضاوت می کنیم.
از شرایط علیزاده اطلاع چندانی نداریم، اما قطعا فرصت های اینچنینی در زندگی ورزشکاران حرفه ای همیشه اتفاق نمی افته.
حاشیه های سیاسی و فرهنگی برای ورزشکاران ایرانی مخصوصا بانوان زیاده.
از مسابقه با حریف های اسرائیلی و از دست دادن مدال های مهم زندگی شون گرفته تا از دست دادن با آقایان و …
قطعا بالای ۶۰ درصد از افرادی که صراحتا قضاوت می کنن به نظر من اگه شرایط علیزاده رو داشتن ایران رو ترک می کردن.
اگر قصدم رفتن بود، اینقد سیاسی ش نمی کردم که تمام پل های پشت سرم خراب بشه. با این بیانیه سیاسی تند و تیز حتی نمی تونه برگرده و به خانواده ش سر بزنه!!! بعید میدونم که خانواده ش ممنوع الخروج نشن!
اول براش دعای خیر میکنم که هر جا هست موفق باشه
دوم اینکه منم به جاش بودم میرفتم
ورزش برای کیمیا یعنی زندگی و کیمیا حق داره دنبال پیشرفتش باشه
اینکه با یه عکس بدون روسری مورد بازخواست قرار بگیره انسانی نیست
من فکر میکنم خود رفتن مشکلی ندارد. ورزش هم یک شغل هست و ورزشکار در صورتی که امکانش باشد میتواند در جای دیگری غیر از ایران کار کند. همانطور که یک مهندس برق، یا یک آشپز میتواند در کشور دیگری کار کند، یک ورزشکار هم میتواند.
این را هم اضافه کنم که ورزشکارهای مرد (و البته مربیهای بسیار شایسته) بسیاری پیش از این رفتهاند و این همه حمله به آنها نشده است. کمی ضدیت با زن هم در این ماجرا وجود دارد.
البته بیانیههایی که معمولا بعد از رفتن منتشر میشود معمولا مشکل آفرین است. به نظرم من بهترین کار به ویژه درباره چنین ورزشکارهایی این است که کمتر در معرض دیده شدن قرار بگیرند. هر چه جنجال کمتر باشد، آدم راحتتر روی اهدافش تمرکز میکند.