یکی از ارزشهای آدم تجربهگرایی مثل من، گوش دادن به تجربه سایر افراده. این کار معمولاً کمکم میکنه به داستانشون وارد بشم، باهاشون همدلی قویتری میکنم و حتر میتونم از نکات خاصشون برای ارتقای خودم و بالا بردن مهارتهام استفاده کنم. این روش منه .
الان یه جمع کوچک و باحال در دل پادپُرس بوجود اومده به اسم شوالیهها که کلی تجارب مختلف دارن که خیلی زیاد میتونم ازشون بهره ببرم . سوالای زیادی میاد تو ذهنم که دوست دارم ازشون بپرسم: کی هستین؟ چی کار میکنین؟ قله ای که دوست دارین فتح کنین کجاست؟ از خودتون بگین(کار، زندگی، تعاملات و…) دوستاتونو چجوری انتخاب میکنن؟ بزرگترین شکستاتون کجاها بوده؟ و…
ولی فرصتم محدوده و باید با کمترین زمان ممکن بیشترین تجربهی ممکنو جذب کنم. واسه همین اگر بخوام خودخواهی رو کنار بذارم و سوالای مشخصتر و حساب شدهتری بپرسم که به نفع بقیه پادپُرسیا هم باشه، اینو میپرسم:
چی باعث شده که سطح مشارکتتون از بقیه پادپُرسیا اثربخشتر باشه؟
چطور بهترین استفاده رو از بودن در پادپُرس میکنین؟
فکر میکنم هر کسی که بتونه بدون سانسور نظرش رو بگه و دقیقا همون ذهنیتی که داره رو بدون نقاب گذاشتن رو چهرش و بدون تاثیر گرفتن از نوشته های بقیه و طبق تجربه و دیدگاه شخصیش عنوان کنه تاثیری که میذاره هم بیشتر میشه . @Ali_Shakeri خیلی نوشته هایی که داره اینجوری هستن و همیشه هر وقت که نظری میزاره من میرم و میخونم نظرش رو چون میدونم یه دیدگاه کاملا جدید رو به موضوع داره . بقیه هم حتما نوشته های علی رو دنبال کنن .
اینجا دیگه فقط تیم مشارکت شما رو اثربخش ندیده، بلکه سیستم هم این رو تشخیص داده . در واقع برنامه شوالیهها یه انتخاب خودکار توسط سیستم هست با معیارهایی که تیم بهش معرفی کرده. یه سطح کاربری جدید بعد از سطح کاربری پادپُرسی با دسترسیها و امکانات ابزاری جدید.
نکتهی جالبی در توصیف فعالیتت نوشتی؛ بیان ذهنیت بدون نقاب و بدون تاثیر گرفتن از نوشتههای بقیه. این یه نقشه راه ساده در اختیار کسی قرار میده که مایله شوالیه شه.