آیا با خرید غذای آماده از بیرون در صورت نیاز موافقین؟ تجربه خوب یا بدی در این مورد دارین؟؟ چطور میشه به مسائل بهداشتی و نکات مهم در غذاهای آماده دقت کرد؟؟ چه نکاتی میتونه در این مسیر کمک کنه؟ در دنیای امروز و برای جامعه به هم ریختهی ما این مسئله بسیار اهمیت بالایی داره!! نظر شما چیه؟؟
من خودم زیاد حساس نیستم . و پیش فرض و این می ذارم که غذا خوبه.
آخه ما یکبار رفتیم پیتزا بخوریم ، جلوی چشم ما همه کارها انجام میشد تو محیط خیلی تمیز و عالی ولی در نهایت مسموم شدم. به قول اون خواننده به این چیزا نیست پسر
در صورت نیاز خوبه بخریم اما باید بدونیم از کجا و چه محای میخریم.
اگر بین راه و مسافر باشیم این دقت نظر باید بیشتر باشه که بیماری برامون نیاره
در صورت کلی من مخالفم با خرید غذای بیرون.
حتی اگر مسافرت میرم سعی میکنم یه نون ساده از نونوایی بخرم اما غذا نه
برای خریدن غذای بیرون از یه قانون کلی پیروی میکنم: تاجاییکه امکان دارد فقط غذای خانگی و درصورت اضطرار غذاهای بیرون مطمئن.
رعایت بهداشت، طعم غذا، مواد اولیه ایرانی و باکیفیت از جمله مواردی است که در انتخاب رستوران برای خرید غذا بهش توجه میکنم.
معمولا رستورانها رو با توصیه آدمهای خوش غذا و وسواسی انتخاب و امتحان میکنم.
البته نمیشه بهطورکلی مطمئن شد رستورانی بهداشت رو کاملا رعایت میکنه ولی گاهی از روی نوع نظافت رستوران و اطراف آشپزخانه میشه تاحدودی به رعایت بهداشت پیبرد.
در مسافرت هم ترجیح میدم نون و پنیر بخورم تا غذای رستورانی که نمیشناسم.
چند تا از دوستان و یکی از اقوام در کار کترینگ هستند. به وضوح عدم رعایت بهداشت دیدم. اینو بذارید در کنار استفاده از ارزان ترین و بی کیفیت ترین مواد اولیه. نکات زیر توجه داشته باشید:
- کاهو، گوجه و قارچ مطلقا شسته نمیشه. برخی فست فود های بزرگ گوجه فرنگی ریز شده به صورت فله تهیه میکنند و در جریان نیستم که اون پیمانکارها بهداشت رعایت میکنند یا خیر
- معمولا کوکتل و هاتداک از بی کیفیت ترین و ارزان ترین شرکت ها تهیه می شه. یکبار که رفتم بهشون کمک کنم کاملا پشیمان شدم و عذاب وجدان گرفتم.
- گوشت داخل خورشت ها از کشتارگاه ها به صورت سفارشی تهیه میشه و معمولا گاوهای پیر هستند. میش پیر نمیتونن استفاده کنند چون بو میده.
- اگر از آشپزخونه ای غذا تهیه میکنید و میبیند که خورشت خیلی تند و یکم شوره! بی علت نیست. برای از بین بردن بوی بد مرغ و گوشت پیره. خیلی از آشپزخونه ها از مرغ های مادر تخم گذار استفاده میکنند.