طی یه بحث کوچیک با تعدادی از پادپرسی ها تصمیم گرفته شده تا یه نظر سنجی راه بندازیم تا بفهمیم بیش تر پادپرسی ها متولد کدوم ماه اند و در اخر این نظر سنجی کدوم ماه تاج افتخار پادپرس رو سرش میزاره
پس تا دیر نشده دور وبریا و دوستاتونم جمع کنین تا رای بدن
اصلا یادم به امکان ثبت تاریخ تولد در پادپرس نبود. اگه نگاهی به ماه های مختلف بندازین میبینین که ماه ژانویه که میشه اواخر دی-اوایل بهمن بیشترین متولدهای ثبت شده در پادپرس رو داره:
البته در حال حاضر و تا اونجایی که اطلاع دارم، اگر يه کم کامل تر بخواهیم نقشه کُد یونیورس (چارت تولد) رو برای خودمون دربیاریم،لازمه زمان دقیق(با حداکثر ده _پانزده دقیقه خطا) و محل تولد رو داشته باشیم. در غیر این صورت دو آیتم رایزینگ و ماه رو نداریم. و بسته به درجه رایزینگ، در بعضی از افراد ممکن است قويتر باشد و خصوصیات نشان رایزینگ غالب باشد. (استناد به صحبتهای آسترولوژر من)
لاله @lolmol لطفا بیا همه ی پادپرسی ها رو خبر کن ما اینجا جشن تولد داریم… دو نفرم که بیشتر نیستیم. ببینم چجور می ترکونین خیلی ام لازم نیست در انتخاب کادو خودتون رو به زحمت بندازین. من بهتون میگم چی می خوام، شما ی دونه مردونه اشم برا یوسف بخرین؛ مثلا یک شال لمه ی قرمز با توپ های سفید. ( بگین دو تا بده ی دونه با توپ های فوتبالی باشه که بهش بیاد)
پ.ن: چه شانسی داریم بخدا. بعد دو سال مجبوریم تولد پادپرسی مونو با یک نفر تقسیم کنیم @yousef
البته من باب مزاح بود و گرنه آرزوی قلبی من این است پادپرس توسط شهریوری های مهربان تسخیر شود و آنگاه هر کس به دیگری هدیه دهد.
چه مدینه ی فاضله ای شود ان روز