یکی از بزرگترین مشکلاتی که بر سر راه افراد برای شروع مطالعهی یک موضوع جدید وجود داره اینه که آدم نمیدونه باید از کجا شروع کنه و ممکنه با خوندن کتابای سنگین از موضوع زده بشه و و دیگه سمت اون موضوع نره.
با توجه به مطالبی که مطرح شد شما سادهترین کتابها رو برای شروع مطالعه موضوعات مختلف (رمان، فلسفه، روانشناسی، جامعه شناسی، هنر، تاریخ، علم و…) رو معرفی کنید که هر کس با توجه به علایقش مطالعهی اون موضوع رو شروع کنه.
سپاس
برای شروع خودم چندتا کتاب برای شروع مطالعهی فلسفه معرفی میکنم:
فلسفه در 30 روز از دومینیک ژانیکو
دنیای سوفی از یوستین گوردر
کتابای براین مگی مثل: سرگذشت فلسفه و فلاسفه بزرگ
کتابای نایجل واربرتون مثل: الفبای فلسفه و تاریخچه کوتاهی از فلسفه
تسلی بخشیهای فلسفه از آلن دوباتن
لذات فلسفه از ویل دورانت
بعد از اینکه چندتا از کتابای بالا رو خوندید میتونید مطالعهی کتابای خود فیلسوف هارو شروع کنید و لذت ببرید
در زمینه ی مدیریت و کار تیمی، دو کتاب الان در خاطرم هست که خوندنش راحت تر و آموزنده تر از خیلی کتاب های دیگه در این زمینه هست:
هدف، دکتر گلدرت که در قالب یه داستان استراتژی مناسب برای مدیریت تولید در زمان بحران رو توضیح داده، ولی با داستانی که مطرح میکنه میبینی که مدیریت زندگی و یا مدیریت یه تیم چند نفره، هم اصول یکسانی داره.
پنج دشمن کار تیمی، پاتریک لنچیونی، این کتاب هم داستان طور به مشکلات غالب یه کار تیمی میپردازه و نشونت میده که چه رفتارهایی میتونه بیشترین ضررها رو به یه تیم بزنه.
خواندن رمان کلیدر را هم به همه توصیه میکنم، ملغمه ای است از داستانی فانتزی-حماسی-درام که شما را با فرهنگ محلی مردمان خراسان جنوبی و فضای سیاسی-اجتماعی زمان پهلوی آشنا میکند.