من هم ميتونم گروهي داشته باشم؟

سلام
اين اولين سوال منه كه خب خيلي به هدف پادپرس مربوط نميشه اما خب من تازه واردم و با اينجا آشنا نيستم :confused:
خب من و يك دوست عزيز و مجازي تصمصم گرفتيم كه يك گروهِ كتاب تشكيل بديم و به نظرم محيط مناسب براي اينكار پاد پپرس هست :smile:
اميدوارم كمكم كنيد تا هم با اينجا آشنا تر بشم هم اگه امكان ايجاد گروه هست به من آموزش بديد.
من شرمنده ام كه همچين سوالي رو اينجا مطرح كردم :roll_eyes: :frowning_face:
متشكرم :heart: :dizzy:

4 پسندیده

خوشحالم که به این فعالیتها علاقه‌مند هستین و خوشحالم «فعال» عمل میکنین. به نظرم البته کمی حق بدین که محتاطانه عمل کنیم چون تشکیل گروه در پادپرس نیاز به فعالیت موثر داره. راه بهتر اینه که یکی از کاپیتانهای پادپرس وارد عمل بشه و گروه رو تشکیل بده، شما هم میتونین عضو باشین و فعالیت موردنظر رو داشته باشین. البته بقیه بزرگان هم میتونن نظرشون رو بگن، من صرفا روال معمول رو گفتم.

برای فعالیت الزاما نیازی به گروه نیست، پس تا اون موقع: به همراه دوست مجازی‌تون فعالیت قوی داشته باشین. بخصوص فعالیت در حوزه کتاب و کتابخوانی که هم ماندگاره و هم ارزشمند. اگر کمکی در این ارتباط لازم بود، مطرح کنین، بچه‌های قدیمی معمولا بی‌دریغ کمک میکنن :slight_smile:

2 پسندیده

سلام
متشكرم كه با حوصله پاسخ من رو داديد
چشم
و ممنون :dizzy: :smile:

2 پسندیده

سلام دوست عزیز منم باهاتون موافقم واقعا ایده ی خیلی خوب و جالبیه…

اگه دوستان همراهی کنن واسه اینکار به نظرم خیلی اتفاق ارزشمندی باشه…

به هر جهت اگه بنا بود گروهی اختصاص داده بشه به این فعالیت منم هستم:raised_hand::sweat_smile:

1 پسندیده