از نظرت بدون کدوم مهارت، موفق شدن در بیزینس غیرقابل دسترس به نظر میاد؟
فقط یک مهارت رو بگو و بگو چرا فکر میکنی چنین مهارتی برای موفقیت کسب و کارت ضروریه؟
از نظرت بدون کدوم مهارت، موفق شدن در بیزینس غیرقابل دسترس به نظر میاد؟
فقط یک مهارت رو بگو و بگو چرا فکر میکنی چنین مهارتی برای موفقیت کسب و کارت ضروریه؟
اگر فقط یک مهارت رو بخوام انتخاب کنم: مهارت ارائه (presentation) رو انتخاب میکنم. بدون این مهارت، هرچقدر هم در بقیه مهارتها و تولید محصول موفق باشید، توان تاثیرگذاری بر افراد، سازمانها و بازار رو ندارید. با داشتن این مهارت ولی میتونید حداقل خودتون رو به شکلی که هستید به دیگران نشون بدید و فرصتی برای انتخاب شدن از طرف مشتریها فراهم کنید.
به نظر من فن بیان که البته میتوان آن را زیر مجموعه مهارت ارائه دانست بسیار مهم است. همانطور که یوسف اشاره کرد این که یک محصول خیلی خوب تولید کنید کافی نیست بلکه باید بتوانید آن را بفروشید.
مهارت های خوبی مطرح شد، بخوام چیزی بهش اضافه کنم میگم مهارت متقاعدسازی که زیر مجموعهی فن بیان و این هم زیرمجموعهی مهارت ارائه س، اصلیترین مهارت مورد نیاز یه بیزینسمن هست.
اگه متقاعدسازی بلد باشی، در قسمت های مختلف از جمله فروش، ایجاد همکاری های بین سازمانی، ترغیب همتیمی به پیش بردن کار مناسب، تشکیل تیم و جذب سرمایه موفق خواهی بود. البته حواسم هست که اگه مهارت متقاعدسازی دست فرد نامناسب که افق بلندمدت نداره بیفته، چه بلایی سر افراد و سازمان های متقاعد شده میاد!