توی ورزش ممکنه آب زیادی از دست بدیم. خیلی وقتها فکر میکردم کاش یه چیزی توی این آب بود که مواد مورد نیاز بدنم رو بهم برسونه.
ولی به خاطر نداشتن دانش هیچ وقت ایدهای نداشتم. لاله از استفاده از پودر او.آر.اس گفت. خودم هم بهش فکر کرده بودم. ولی باز به خاطر نداشتن تجربه ازش استفاده نکردم.
با سرچ توی نت متوجه شدم او.آر.اس معمولا از نمک سدیم کلرید، تریسدیمسیترات (که نمیدونم دقیقا چه وظیفهای داره. شاید چیزی شبیه اسفنج برای نگه داشتن آب در بدن باشه)، پتاسیم کلراید و Anhydrous glucose )که به نظر میاد با گلوکوز فرق داره) تشکیل شده.
ظاهرا چیز خیلی عجیبی نیست. کمی قند، نمک خوراکی و نمک پتاسیم رو توی آب حل کنیم شاید چیزی شبیه به همین پودر به دست بیاد.
به نظرتون چه پودری میشه در هنگام ورزش استفاده کرد تا با تامین الکترولیتها از خستگی جلوگیری کنیم و هم با تامین مواد معدنی مورد نیاز بدن، از مشکلات دیگر عصبی شاید جلوگیری کنیم.
چون تا جایی که یادم هست، اعصاب نیاز به الکترولیتهای خاصی برای ارتباطات بدن دارند. و الکترولیتها به خاطر محلول در آب بودن، معمولا با تعریق از بدن خارج میشن.
چه مواد دیگهای لازمه تا به این محلول اضافه کنیم.
همین طور نمک پتاسیم خوراکی رو از کجا میشه تهیه کرد؟
یه چیزی رو توی اینستاگرام دیدم که خیلی ازش تعریف میشد اسمش یادم نیست ولی اب مزه دار بود
به این صورت که ورزشکار چند برش از سیب به اضافه یه چوب دارچین و چند عدد برگ نعنا رو توی اب می ریخت و شب تا صبح توی یخچال نگه میداشت.
این کار رو با تمام میوه ها میکرد و میگفت باعث میشه موقع ورزش انرژی بیشتری داشته باشم
شاید راه درستی باشه ولی من تا الان امتحان نکردم.