به وبسایتی برخوردم که یکسری نشانههای نگارشی “غیراستاندارد” ابداع کرده بود که به انتقال مفاهیم و احساس از طریق زبان کمک میکرد؛ برام سوال بود که علائم حال زبان چهقدر به پویایی زبان کمک میکنند. نشانههای نگارشی فارسی و انگلیسی رو که مقایسه کنید، میبینید که ترجمه تعدادی از علائم علمی رو وارد فارسی کرده. بهنظرتون امکان ورود نشانههای جدید به زبان فارسی وجود داره؟ اصلاً لازم میبینید؟
نشانههای نگارشی غیراستاندارد عالی بود مخصوصا نشانهی پرسش بی پاسخ. تصور کنین فقط با یه نشانه بتونین یه عبارت یا جمله رو بیان کنین! خیلی مناسب پویایی و همین طور بهره وری زبان و انتقال پیام میشه.
پیشنهاد میکنم اگه امکانش هست حتی نسخهای از این نشانهها به پادپرس اضافه شه، مثلا کنار ایموجیها @padpors.
خیلی میتونه کمک کنه .و میتونه باعث بشه برای رسوندن بعضی مفاهیم کلی توضیح نداد . غنای مطلب رو در حجم ثابت بالا میبره
من شخصا یک سری علائم رو برای خودم طراحی کردم و بروزش میکنم
یکیش به عنوان مثال : ii که هر جا کنار مطلبی بزارم یعنی این مطلب کاملا از خودم هست و میتونم بعدا بدون ذکر منبع منتشرش کنم
البته اگر بخوایم نگاه سیستمی داشته باشیم همونقدر که بودنش کمک میکنه، اگر غیر استاندارد و جزیره ای هر مرجع علائم خودش رو طراحی کنه، نهایتا شلوغی و تعدد علائم سردرگمی به وجود میاره.
خوبه مثلا فرهنگستان (با نهایت خوش بینی به عملکردش) یکپارچه علائم رو تعریف کنه