خود من با خوندن خبرهای مختلف درمورد این موضوع تصمیم به گیاهخوار شدن گرفتم …
اما بعد مدتی با مخالفت اطرافیانم مواجه شدم… شما اگه جای من بودین با وجود همه ی این مشکلات این تصمیمتون و راهی که پیش گرفتید رو ادامه میدید؟
گیاهخوار شدن برای همیشه رو بهتون توصیه نمیکنم؛ اما به نظرم برای پاکسازی بدنتون برای مدتی خامگیاهخواری میتونه مفید باشه؛ البته با تجویز و زیر نظر متخصصین خامگیاهخواری این کار رو انجام بدهید چون سطح ترشحات غدد تغییر میکنه و ممکنه مریض بشید؛ برای مدتی مسافرت و مهمانی نروید؛ البته منتظر سیل انتقادات و تجویزها از طرف بستگان و همسایهها باشید ولی اگه خوب مطالعه کنید میتونید پاسخ شایستهای به همه منتقدین بدید؛ در کل تجربه خوبیه امیدوارم موفق بشید.
ممنون از پیشنهاد خوبی که دادین
گیاهخواری کامل یعنی حتی از محصولات حیوانی مثل شیر و تخم مرغ و عسل هم استفاده نکنید؟
این رو توصیه نمیکنم اما میتونید گوشت رو اگر دوست دارید و بدنتون ضعیف نیست کم کنید (فقط گوشت و نه فراورده های دیگه) . ولی مجبورید به جاش سویا و تخم مرغ و یا پروتئین های دیگه رو جایگزین کنید . هر چند پیشنهادم استفاده از گوشت های مختلف
ولی بصورت محدود هست مثلا به جای استفاده زیاد از غذاهایی مثل آبگوشت غذاهایی مثل قورمه سبزی
یا شامی بیشتر استفاده شه و گوشت ها رو هم با توجه به آب و هوا و شرایط بدنی استفاده کنید.
من بهترین تغذیه رو مخلوطی از همه غذاهای گیاهی و فرآورده های حیوانی میدونم .
من اگر آگاهانه و با تحقیق، تصمیم به کاری بگیرم، معمولا به اطرافیانم و انتقاداتشون توجهی ندارم!
ولی درباره رژیم گیاهخواری، با اینکه اطلاعات زیادی ندارم، به شخصه توصیه نمیکنم، چون بدن انسان هم به گوشت و هم به گیاه نیاز داره، و با این کار شما بدنتون رو ضعیف میکنید.