وقتی حرف از نتورک مارکتینگ پیش میاد، خیلی سریع مخاطبا به دو دسته تقسیم میشن. دستهای کاملا مخالف این کار و دستهی دیگه کاملا موافق. بیاید همین اول کار به من بگید شما جز کدوم یکی از این دستهها هستین؟ راستش خودم هنوز تصمیم نگرفتم که جز کدوم دسته باشم. به خاطر همینه که این سوال رو اینجا مطرح کردم. گفتم شاید یک بار برای همیشه، بشه که نظرات موافق و مخالف رو با هم بشنوم و بفهمم این کار بالاخره چه جور کاریه.
شرکتهایی مثل پنبه ریز، بیز، بادران، تراست و اوریفلیم معروفتر از نتورکهای دیگه هستن و شاید اسمشون برای خیلی از ما آشنا به نظر بیاد. من اطلاعات چندانی در مورد هیچ کدومشون ندارم. اما آوازهی همشون رو از دور زیاد شنیدم. اینکه نتورک مارکتینگ، پردرآمدترین بیزینس قرن بیست و یکه شعار معروف آدمایی هست که توی این حیطه فعالیت میکنن. اونا نتورک رو کاری معرفی میکنن که ویژگیهای خیلی خوبی داره، با پیوستن به این شبکه، بدون کمترین امکانات و سرمایهای میتونی یه بیزینس داشته باشی و در نهایت نتیجهی خیلی خوبی ازش بگیری. نیازی نیست از خونه بیرون بری و مدیریت زمانت دست خودته و خودت رئیس خودتی. در نهایت هم وعدههایی داده میشه برای خرید خونه و ماشین چند میلیاردی یا در لولهای پایینتر خرید یه عالمه لباس و کیف و کفش!
از این بگذریم که این حرفها شاید خنده دار به نظر برسه. و لطفا این مورد رو هم در نظر نگیرید که با کار کردن در نتورک، شخصیت ما زیر سوال میره چون همش باید به آشناهامون زنگ بزنیم و به زور بهشون محصول بفروشیم. چون الان عصر شبکههای اجتماعیه و ما با داشتن یک پیج خوب و تولید محتوا و تبلیغات خوب میتونیم از رو زدن به آشنا و دوست و فامیل بی نیاز بشیم. حالا با در نظر گرفتن همهی این موارد، لطفا به من بگید که نظرتون در مورد نتورک مارکتینگ چیه؟ تجربهای در این زمینه دارید و یا کسی رو میشناسید که در این زمینه فعالیت کرده باشه؟ چقدر خوب میشه که تجربههاتون رو با من به اشتراک بگذارید…