من مطئنم ۹۹درصد آدما از واژه ی خاله زنک استفاده کردند (از جمله خودم)
ولی آیا تا حالا به معنی این کلمه دقت کردید؟؟؟
شما چه آدم هایی رو خاله زنک خطاب میکنید؟؟
خب بزارید توضیح بدم:
تمامی انسان ها می تونن دارای ویژگی هایی مثل پرحرف بودن فضول بودن_خبرچین بودن _و یا کنجکاو بودن در مسائل سطحی و بی ارزش باشند اما اگر یک مرد این ویژگی ها را داشته باشه ما انسان ها اونو خاله زنک خطاب می کنیم یعنی به نظر شما فقط یک زن میتونه این ویژگی ها رو داشته باشه؟؟؟
ما در واقع با گفتن کلمه خاله زنک به یک مرد داریم به اون میگیم: تو مثل زن ها پرحرف و فضول هستی!!!
این واژه کاملاً جنسیت زده است و داره شخصیت زن رو تحقیر میکنه تاریخچه این کلمه برمیگرده به زمان های خیلی قدیم که زنها هنری جز آشپزی کردن و سبزی پاک کردن و غیبت کردن با همسایهها را نداشتند(( و حتی گار داشتند اجازه ی بروز دادنش رو نداشتند)) اما امروز توی قرن ۲۱ خیلی خجالت آوره که ما از این واژه استفاده کنیم
_اگر زن هستی ازت خواهش می کنم برای خودت و همجنس هات ارزش قائل شو
_اگر مرد هستی ازت خواهش میکنم برای زن های جامعت ارزش قائل شو
پ ن: ممنون میشم نظرتون رو برام بنویسید و من می دونم که خیلی از تبعیض ها هست که برای مردها هم وجود داره و من اصلاً این رو انکار نمی کنم و فقط اومدم یکی نقطه کوچیک از مردسالاری های رو براتون گفتم وگرنه خیلی جاها هم هست که حق مرد ها ضایع شده
من تا همین الان که پرسش شما رو خوندم، نمیدونستم خاله زنک و خاله زنک-بازی رو فقط میشه برای اقایون استفاده کرد! و پیشتر برای دوستان خانم ازش بهره برده بودم. بعید میدونم به کسی گفته باشم خاله-زنک، ولی از خاله زنک-بازی برای توصیف کارایی مثل غیبت کردن، فضولی تو زندگی خصوصی مردم، و … استفاده کردم. مثلا اگه تو جمعی هستم که میره به سمت پشت سر آشنایی حرف زدن، ممکنه بگم «بی خیال این خاله زنک بازی ها. گوجه کیلو چند؟!» .
عبارت خاله زنک، جنسیت زده هست و در ضمن توهین به شخصیت مهربون خاله ها. ممنون از اگاهیبخشی شما، دیگه ازش استفاده نمیکنم.
فقط دارم فکر میکنم به اون دسته رفتار ناپسندی که پیشتر با خالهزنکبازی بهش ارجاع میدادم، حالا چی بگم راحتترم. عبارت پیشنهادی جایگزین «خاله زنک» چیه؟
اره درسته برای خانوم ها هم استفاده میشه ولی در هر صورت اون معنی بدی که توش نهفته س رو نشون میده مثلا اگه من میگم دوستم مهسا (به عنوان مثال) خیلی خاله زنکه خب قشنگ دارم میگم خاله ها و زن ها همش دنبال وراجی و فضولی خبر چینی هستند مهسا هم مثل همون زن هاست
من خودم به سرم میزد بگم دایی مردک… بعد گفتم اصلا چرا من یک جنس رو تحقیر کنم؟؟؟ اگه مهسا فضوله میگم مهسا فضوله… اگه رضا خبر چینه میگم رضا خبر چینه و به هیچ جنسیتی توهین نمیکنم
به همین سادگی😁
خوشحالم که خوشت اومده❤