واکنشتون به تحلیل از سوی بقیه چیه؟

اگر کسی یا کسانی شما رو تحلیل کنند شما نظرتون چیه؟موافق هستین یا مخالف؟یا اینکه عصبانی میشید از اینکه درست تحلیل نمیشید بیشتر عصبانی هستید و دوستدارید اون چیزی رو که هستید برای دیگران توضیح بدید؟

واکنش به تحلیل رفتار از سوی بقیه

5 پسندیده

من هم تحلیل دوست دارم اما تحلیل مرشدوار و راهنماگر … در واقع یه نفر جای خودت درک میکنه و راه درست تر رو نشونت میده و نقاط قوتت رو تقویت میکنه .

5 پسندیده

تحلیل دیگران در دو صورت برای من مهمه
1: مثلا رئیسم شروع کنه به تحلیل من و به این نتیجه برسه که من نباید ترفیع بگیرم ، منظورم اینه که این تحلیل به نوعی تاثیر مستقیم داشته باشه.
2: تحلیلی که من و عصبانی کنه
من همیشه می دونم اگر در مقابل تحلیل کسی عصبانی بشم ، این یعنی اون تحلیل در مورد من درسته حداقل تو 90 % شرایط. در حقیقت اتفاقی که می افته اینه : وقتی شخصی به من میگه تو فلان هستی اگر واقعا این تحلیل درست باشه و جنبه بد من و نشونم بده من واکنش تندی نشون میدم چون به صورت ناخوداگاه با جنبه بد خودم رو به رو شدم . و این چیزی نیست که من خوشم بیاد
اگر دقت کنید پسر ها تو جمع پسر ها بیشتر درگیری دارند چون دائم با جنبه های بد خودشون روبه رو میشن ، در مورد دخترها این شدیدتره
تو این جور موقع ها میام به خودم میگم چرا عصبانی شدی وقتی نیستی ؟ پس یه چیزی هست و میرم دنبال اون چیزه میگردم

3 پسندیده

البته به این هم برمی گرده که گاهی ظرفیت ما بر اثر آگاهیِ کم ، محدود میشه و عوض تمرکز رو خودمون به بیرون و بازخوردهاش توجه داریم

1 پسندیده

چی برمیگرده ؟ عصبانیت ؟

1 پسندیده

بله …

1 پسندیده

هر تحلیلی به نظر من خوب نیست …اگر اینکه طرف مقابل چیزی رو که خودش داره بهت میگه انجام بده برات خوبه و من ازت فهمیدم اینطوری خوب میشی یعنی ذهنیت بدی نسبت به روح و جسم تو داره و تو نمیتونی اون چیزی رو که هستی براش توضیح بدی.
آرمان خوب گفت که اگر مرشد و راهنماگر باشه به نحوی که ما رو به کار درست و بهتری که میخوایم و اما بلد نیستیم ،برسونه چیزی دیگریست.نقاط ضعف رو بهت بگه ولی نگه چیکار کنی تا خودت بری دنبال راهکار.خیلی از اشتباه هات اینه که ما راه غلط رو نمیدونستیم وبا فکر کردن میتونیم بهتر کارمون رو پیش ببریم.
تحلیل های ذهنی درباره یک فرد از کار کردنش ،ترس،حس ها و خوشی های زندگی و یا حتی غذا خوردنش نباید اینقدر در ما رشد کنه که هر حرفی رو با خشم و یا باقطعیت بگیم و مطمئن باشیم که کار خودمون و حرف خودمون درسته.این یعنی در واقع تحلیل خودمون از خودمون هم اشتباهه واول با خودمون رو بسازیم و نکات اخلاقی خودمون رو با ذهنیت روشن دنبال کنیم.

این پاسخ 100 امتیازی بود. :clap:

1 پسندیده