ویژگی های یک بلاگر خوب و موفق از نظر شما

این روزها یکی از مشاغل مجازی که خیلی باب شده بلاگری هست.
تصور ماهم از یک بلاگر، افرادی هستند که با سبک زندگی ای به خصوص و عموما لاکچری، سعی میکنن محتواهایی رو ارائه بدن و مخاطبین بیشتری جذب کنن.
همه هم احساس میکنم که یک شکل و به یک شیوه عمل میکنن.
ما گاهی از برخی خوشمون میاد و پیگیر میشیم و گاهی برخی ها رو هم کنار میگذاریم.
معیار انتخاب ما چیست؟
همه می تونیم بلاگر بشیم؟
آیا بلاگری یک ویژگی ذاتی هست یا اکتسابی؟

5 پسندیده

انتشار منظم محتوا
مخاطب شناسی صحیح
درگیر سازی مخاطب با محتوا

این ۳ مورد پایه اصلی هر سازمان نهاد و فردی هست که در حوزه محتوا کار میکنه (به نظر و تجربه من)

موارد فنی مثل سئو وب و سئو فضای مجازی در گام های بعدی قرار میگیرن

همه میتونن بلاگر بشن اما آیا همه میخوان هر روز به مدت یک سال براش زمان بذارن؟

3 پسندیده

برحسب تجربه که در تولید محتوا در اینجا داشتم، نکاتی که @Jalal_Razavi گفت به طور نظری و تا حد ممکن باید رعایت بشه. ولی

  • توان شناخت جامعه هدف و اساسا داشتن جامعه هدف بسیار اهمیت داره. شما نمیتونین برای همه افراد بنویسین، این یک «واقعیت عمل‌گرایانه»‌ست. یک جامعه هدف رو باید در نظر گرفت و بیشترین کار برای اون انجام بشه. البته با درصدی تنوع همیشه میشه امکان جذب مخاطب متنوع‌تر رو داشت ولی در «برنامه عملی» برای کار بر روی محتوا با اولویت جامعه هدف باشه: مثلا افرادی که به کتاب یا حتی دسته خاصی از کتابها علاقه دارن یا … .

  • بخصوص در اوایل کار، باید مسیر ساده و قابل اجرا برای رسوندن بلاگ به جامعه هدف وجود داشته باشه. یعنی بلاگر باید در کنار بلاگ‌نویسی، شبکه اجتماعی فعالی داشته باشه تا مخاطب اساسا از وجود اون اطلاع داشته باشه.

  • تصمیمی مناسب برای «برهم‌کنش با مخاطب» رو در ذهن داشته باشه. یعنی میخواد امکان نظردهی و کامنت رو در مطالب فراهم کنه و از این عنصر قوی برای بهبود ارتباط با مخاطب استفاده کنه یا نه؟ این در اوایل به نظر ساده میاد ولی بعدا یک «هزینه فردی و انضباطی» بسیار بالا رو به بلاگر تحمیل میکنه یعنی باید انتقاد رو تحمل کنه، در بازه زمانی مناسب ری‌اکشن حداقلی رو به مخاطب داشته باشه و … .

من فکر میکنم مثل اکثر کارها، بعضی‌ها پتانسیل بسیار خوبی دارن و بعضی‌ها پتانسیل کمتری دارن ولی دقیقا مثل «خلاقیت»، رسیدن به سطح خوبی از بلاگر بودن کاملا امکان‌پذیره اگر که: به درستی خودارزیابی انجام بشه، در کنار پای‌بندی به اصول حداقلی، فرد در خودش این خصوصیت رو پرورش بده که «یادگیرنده» باشه و تعادل مناسبی بین تداوم و «دست کشیدن از یک روش غلط در زمان مناسب» رو ایجاد کنه.

5 پسندیده

اگر امکان داره مثال هایی برای شفاف تر شدن این نکته بهم بگین.

اگر واقعا کسی این زمان رو بزاره، میشه نتیجه رو تضمین کرد؟

2 پسندیده

من کامنت شما رو چندین بار خوندم چون نیاز به تفکر داشت و فهم درست.
اما این سوال به ذهنم رسید که من از کجا میتونم بفهمم که چنین ظرفیت هایی دارم؟ من از کجا بفهمم که میتونم بلاگر موفقی باشم یا نه؟ چطوری به خودارزیابی در این زمینه بپردازم؟ …

3 پسندیده

درگیرسازی مخاطب با محتوا یعنی از جنس محتوای شما تا نحوه ارائه اون محتوا به گونه ای باشه که مخاطب شما تمایل پیدا کنه نسبت به بستر شما محتوای شما رو حمایت کنه نظرش رو بگه و محتواتون رو به اشتراک بگذاره
راه های مختلفی داره
یکی از این راه ها کال تو اکشن CTA هست که شما از مخاطب میخواید که کاری رو انجام بده

نمونه ساده اش رو بخوام مثال بزنم در ویدیو های یوتیوب زیاد میشنوید و میبینید که گوینده یا مجری یا بلاگر میگه که مارو سابزکرایب کنید و زنگوله رو بزنید
یا در اینستاگرام میگن از ما حمایت کنید یا سوالی رو مطرح میکنن و نظر مخاطب رو میگیرن
بسته به محتوا سناریوهای مختلفی رو میشه براش چید

در مورد سوال دوم که انتشار روزانه تضمین میکنه باید بگم که خیر اما اگر مخاطب شناسی صحیح اتفاق بیوفته و بدونید برای چه افرادی دارید تولید محتوا میکنید و کانال های ارتباطی رو تعریف کنید و از اون کانال ها مخاطب بگیرید و محتواتون به گونه ای باشه که مخاطب باهاش درگیر بشه و انتشار محتوای منظمی داشته باشید تضمین میکنم که موفق خواهید شد

2 پسندیده

مرسی از راهنمایی دقیقتون. حتما بیشتر روش فکر میکنم و سعی میکنم این موارد رو در نظر داشته باشم.

2 پسندیده

من توی حوزه تولید محتوا چند تا کار دارم انجام میدم و سعی و خطاهای زیادی کردم ۲ تا ایده جدید دارم که میتونم باهاتون در میون بذارم و کار کنیم روشون اگر دوست داشتید بهم بگید که بهتون پیام بدم

1 پسندیده