نمیدونم اینجا کسی درباره بوف کور صادق هدایت ،صحبت کرده یا نه اما من هر چند بار که از زمان خوندش میگذره دوباره میشینم میخونم.هر بار برام تازه و خوندنیه.بوف کور یه اثری هستش که هیچوقت کهنه نمیشه.دوباره امروز شروع کردم به خوندنش.
چون اثر های سورئالیسمی تقریبا کهنه نمیشن واین اثر هدایت میتونه برای دیگر نویسندگان منشا باشه.از طرفی هدایت خیلی آثار دیگه داشته ولی این اثر خیلی مهم تر هستش.هرچند خیلی ها اونو منفی میدونن و به خودکشی کردن جوانها میدونن ولی من نظرم اینه واقعا کسی که کتاب رو میخونه متوجه نمیشه یه اثر فراواقعی هستش؟
مکتب دیکتاتورها اثر اینیاتسو سیلونه کتاب بسیار جالبی هست برای کسانی که به کتابهای سیاسی و تاریخی علاقه دارن و البته جنبه ی اجتماعی که خیلی از کتابها دارن.
به نقل از نوشته ی پشت کتاب داستان یک جوجه دیکتاتور امریکایی که میره اروپا تا رمز برپایی یک نظام دیکتاتوری رو از آلمانی ها و ایتالیایی ها یاد بگیره و در امریکا اجرا کنه! و برای این کار پای درس کسی میشینه که عمری رو در مبارزه با فاشیسم گذرونده!!!
کتاب شکلگیری علم اسلامی نوشته مظفر اقبال و ترجمه محمدرضا قائمینیک و چند مترجم دیگر از انتشارات وزین ترجمان.
کتاب پیرامون دورههای سهگانه علم اسلامی (700-1800 ، 1800-1950 ، 1950 - اکنون) ، چگونگی و رشد علم اسلامی و انتقال علم از جهان اسلام به غرب است.
اصل و اساس کتاب این است که نویسنده با ادله تاریخی و منسجم خود ، دو عنصری پنداشتن علم و دین را رد میکند. به عبارتی نویسنده با تصدیق تناقض علم و مسیحیت ، بسط دادن تناقض علم و اسلام را مردود دانسته و متفکرین مشرقی و مغربی در این خصوص را به چالش میکشد که ترجمه و بیان متون غربی در تقابل علم و دین و تنها حذف کلمه مسیحیت و کلیسا و قراردادن کلمه اسلام ( و حتی بودیسم ، هندویسم و …) نمیتواند صحیح و معقول باشد.
کتاب مصاحبه ی علی بنو عزیزی با شاهرخ مسکوب که اسم کتاب در واقع کارنامه ی ناتمام سیاست و فرهنگ ستش.خیلی کتاب خوب و دلچسبی بود و با وجودی که حدود279 صفحه بود ولی زمان میخواست برای فهمیدنش و فکر کردن به گفته های مسکوب.شاید من اینطور فکر مینم و اونایی که اهل مطالعه فراوون تر هستن و یا اهل سیاست براشون ساده بنظر برسه.
کتاب خوبه بنظرم همون سوگ مادر (شاهرخ مسکوب)و جوی و دیوار تشنه(ابراهیم گلستان)خیلی خوب بودن.
کتاب آزادی و خیانت به آزادی نوشته آیزایا برلین ترجمه عزتالله فولادوند.
در این کتاب برلین به بررسی عقاید هلوسیوس ، روسو ، فیشته ، هگل ، سنسیمون و دومیستر میپردازد(تحت عنوان شش دشمن آزادی) متفکرانی که از آزادی مطلق به بردگی مطلق رسیدند.
اگه بخوایم مثال بزنیم میتونیم بگیم که از اندیشه هگل دو جریان سیاسی در قرن بیستم متولد شده و به قدرت میرسند: نازیسم در آلمان ، کمونیسم در روسیه. به کنایه میگن جنگ جهانی دوم از 1941 به بعد (زمان حمله آلمان هیتلری به شوروی) ، دعوا بین شاگردان هگل بوده!
یا در کتاب از هاینریش هاینه نقل میکند که چنین میگوید(در سال 1834): «فیشتهایهای مسلحی خواهند آمد که بر ارادههای متحجر و متعصبشان نه ترس کارگر میافتد نه منافع شخصی»
فیشته در اندیشه خودش از شخص به نیروی فراشخصی به نام ملت و نژاد میرسه. میگن هیتلر از عقاید فیشته در خصوص ملت آلمانی تاثیر پذیرفت.
نیمدانگ پیونگیانگ از رضا امیرخانی.
سفرنامه امیرخانی به کرۀ شمالی شامل دو سفر. با آشنایی قبلی چندان چیزهای عجیبی نداره، همونطور که انتظار داریم پیش میره و البته همزات پنداریش با تحریم کمی تنه به سانتیمانتالیسم ادبی میزنه.
خانهای با شیروانی قرمز: گفتگو با عباس کیارستمی و آیدین آغداشلو از مرجان صائبی
صحبتهای معمول همراه با تبختری که ازشون انتظار میره و البته توی ذوق آدمی میزنه، با توجه به افشاگریهای #MeToo پیرامون آقایون کنجکاو شدم بخونم. که واقعاً چیز زیادی نداشت.
اخبار را دنبال نکنید از رولف دوبلی
از رولف دوبلی کتاب هنر شفاف اندیشیدن رو خونده بودم و بهنظرم کتاب جذابی میاومد. با توجه به حجم کمش و البته اعتیاد به اخبار مشتاق شدم بخونم و متاسفانه به غایت کشدار بود. این بدیهیات رو میشد در جستاری خلاصه کرد و نیازی به صد و اندی صفحه نداشت.
مغازهی خودکشی از ژان تولی
ایدۀ خوبی که خراب شد. به نظرم میتونست خیلی بهتر پیش بره. شاید مشکل از ژانر سنیش بود یا از ترجمه. ولی در کل بد نبود.
هزارتوی سعودی از کارن الیوت هوس
کتاب کمی قدیمیه ولی با خوندنش میشه به درک خوبی از تحولات چند سال اخیر عربستان داشت. گرچه خیلی از اطلاعات رو ما خاورمیانهای میدونیم و شاید باهاشون همذات پنداری کنیم.
ممنون، فقط به نظر میرسه بیشتر کتابای ناخوبی که اخیرا خوندین رو معرفی کردین. اگه کتاب خوبی خوندین که ارزش خوندن داشت هم حتما بهمون بگین
من بخشی از رواندرمانی اگزیستانسیال و خوندم. دربارهی چهار اضطراب وجودی انسانها یعنی مرگ، تنهایی، پوچی و … صحبت میکنه. انگار همونه که دنبالش بودم. خیلی خوبه
کتاب عادتهای اتمی جیمز کلیر کتاب خیلی خوبیه
لطفا کمی بیشتر توضیح بدید که کتاب درباره چی هست و چرا به نظرتون خوبه؟ اگه مطالعه کتاب، کمکی بهتون کرده یا دیدگاهی بهتون اضافه کرده اون چیه؟
یه سری از کتاب هایی که میخونم زیاد معروف نیست
مثلا همین کتاب «فرج بعد از شدت»
دهستانی که تو پروفایل هم ذکر کردم.
رمان خوانی رو دوست دارم
اخیرا کتاب سه فیلم نامه از لوئیس بونوئل رو تموم کردم
اگر رمان جذاب و خوب (حدالمکان سورئال) سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید
کتاب باهوشتر، سریعتر و بهتر نوشته ی چارلز دوهیگ (نویسنده کتاب قدرت عادت) رو خوندم:
کتاب به نظر من عالی بود، پر از داستانهای واقعی، تحقیقات علمی و رویکردهایی که به آدم کمک میکنه ببینه کجا، چی کم داره که مثل رونالدو نمیدوه؟!
اگه از قدرت عادت خوشتون اومده، مطمئنم از این هم خوشتون میاد.
بیشعوری نوشته خاویر کرمنت
با ترجمهی محمود فرجامی شما را با خطرناکترین بیماری تاریخ بشریت یعنی «بیشعوری» آشنا میکند.
این کتاب با زبانی طنزگونه به بررسی پدیدهی «بیشعوری» در دنیای امروز میپردازد.
اگر یک راهنمای عملی ارزشمند برای شناخت و درمان این معضل بزرگ تاریخ بشریت و نحوه رفتار با مبتلایان به این بیماری میخواهید،در خواندن این کتاب درنگ نکنید.
دانلود رایگان
https://parstuts.ir/product/free-download-book-bishouri-دانلود/