نیمه دوم همون اول حداقل 1 گل می خوریم و بازی تازه شروع میشه ما دروازه پرتغال رو به توپ می بندیم ولی گل نمیشه
ملت میریزن بیرون میگن با اینکه باختیم ولی چیزی از ارزشامون کم نمیشه.
یه دوستی هم فرداش میاد میگه من روم نمیشه بگم دیشب چه اتفاقایی تو شادی مردم افتاد.
دو روز بعدش مردم بر میگردن به زندگی عادی و از شنبه هفته بعد یادشون میاد دلار 11 تومن شده و شروع میکنن به زمین و زمان فحش میدن، راننده های محترم هم داخل تاکسی بحث های روز رو برامون باز می کنن و میگن همشون دستشون تو یه کاسه است.
2 -0 به نفع پرتغال …
تحلیل من اینه که پرتغال به اب و آتیش نمیزنه چون با یه امتیازم به دور بعد صعود میکنه بنابراین این ایرانه که بیشتر سعی میکنه نفوذ کنه چون برای صعود به برد نیاز داره همین باعث میشه ما درحملات و یا ضد حملات پرتغال شکننده ظاهر بشیم …
چون اصرار میکنن بچه ها دیگه میگم: پیش بینی براساس نتیجه نیمه اوله. اگر که نیمه اول یک گل بخوریم ولی بازی رو نگه داریم، شانس بالائی داریم. ولی اگر که زود گل بزنیم، به نظرم بازی رو از دست میدیم.
من فکر میکنم بازی 1-3 به نفع پرتغال میشه ولی احتمالا بازی جذابی از ایران رو بتونیم ببینیم.
آفرین به این غیرت و تلاش نه تنها نباختیم بلكه چیزی نمونده بود به جای پرتغال ما صعود کنیم خیلی حیف شد خیلی دلمون سوخت ولی ايشالله جام بعدی … ما می تونیم ایرانی می تونه