چرا رفتار رانندگان پژو پارس پرخطر است؟

شاید عجیب باشه، ولی تا به حال درصد بسیار پایینی از خودروهای پژو پارس رو دیدم که به صورت اصولی رانندگی کنند. رفتارهایی مثل چراغ زدن‌های پی‌درپی در جایی که سبقت برای خودشان و سایر خودروها خطرناک است، خلاف رفتن، ویراژ دادن. کلا حس می‌کنم یک موضوعی به پژو پارس مربوط می‌شه بسیاری از رانندگی‌های پرخطر رو در این خودرو می‌بینم.
وقتی به آمار تصادف خودروها نگاه می‌کنم، رتبه یک تصادف در کشور مربوط به پژو ۴۰۵ و پارس هست.
شما هم چنین حسی رو نسبت به پژو پارس تجربه کردید؟

3 پسندیده

سلام. شاید هم رانندگان پرخطر که بد رانندگی میکنند که عموما قشر متوسط هستند میدونند ماشین هایی مثل پراید مناسب جاده نیستند و در درجه بعدی پولشون به همون پژو پارس و 405 میرسه و چون فکر میکنن از پراید و امثالهم بهتره بنابراین با این ماشین های یک لول بالاتر از پراید جرات پیدا میکنن .یادمه دبیرستان هم بودم یک موضوعی در روان شناسی میخوندم که مضمونش این بود بچه ها یا آدمهایی
که پرخاشگر ترند تمایل بیشتری به دیدن فیلم های اکشن دارند و در صورت عکس هم تاثیر گذار هست چون تماشای فیلم های اکشن میتونه سبب رشد پرخاشگری در کودک یا بزرگسال بشه.

3 پسندیده

منم زیاد می‌بینم.
اولا که جوگیر هستن. انگار این دو ماشین یه حس خاصی از خفن بودن بهشون میده و دقیقا نمیدونم از کجای این دو پژو چنین حسی برداشت میکنند! چراغ جلو؟ آیینه سمت چپ؟ اگزوز!؟؟

دوماً، این رو هم زیاد دیدم که پژو ۴۰۵ و پژو پارس خیلی مورد پسند قاچاقچیان، شوتی‌ها و سایر مجرمان هست. و خیلی از اینایی که شوتی از بغلت رد میشن ریگی به کفش دارن و نمیدونم چرا انقدر تابلو عمل میکنن!!

این دو مورد یافته‌های بنده تا این لحظه هستن!