بچهها، خداداد معدهش مشکل پیدا کرده و بدنش عفونی شد. دو بار بردمش بیمارستان برای سرم و بهش داروهای لازمش رو زدن، یه ویتامین ب۱۲، چندتا آنتیبیوتیک و دو تا ضد تهوع. حالا مشکلی که دارم اینه که آوردمش خونه غذا نمیخوره و دائم خوابیده. بیحال. چشماش بازه و تنفس آهسته و ضعیف داره. معلومه بدنش ضعیفه. ولی نه آب میخوره و نه غذا. به زور هم نمیشه بهش غذا داد. غذای ژلهای هم گذاشتم جلوش. میاد نگاه میکنه و میره. به نظرتون چطوری میشه گوارشش رو به راه انداخت؟ چون فکر میکنم گوارشش که کار نمیکنه باعث میشه ترشحات کبدش دفع نشه و مشکل اصلی از اونجاست.
واقعا سررشته ای از دامپزشکی ندارم .
ولی اول عفونت دندانش رو توسط دامپزشک برطرف کن بعد از اون ببین چیزی مثل ماساژ دادن برای حیوانات هم کاربرد داره ؟ چون گردش خون بهتر یعنی حال بهتر و در نتیجه امکان داره برای غذا خوردن پذیرا تر بشه
اتفاقا دیشب در حال تمیز کردنش بودم که متوجه شدم به بعضی جاهاش که دست میزنم صداش در میاد ولی حمله نمیکنه. انگار یه چیزی تو مایههایی که به زور بگی آخیش. شروع کردم کمی همین طور ماساژش دادن و دیدم داره مدفوعش خارج میشه. حدود یک ساعتی رودههاش رو پاک کردم. بعدش شب خواب خیلی راحتی کرد. البته شستن دندونهاش با مقدار خیلی خیلی کمی کلرهگزاید، همین طور قطره چشم که در بینیش ریختم و همین طور تمیز کردن باقی قسمتهای بدنش هم بیاثر نبود.
حالا اگه میتونه خوب بخوره، تغذیهاش رو خیلی باید بهتر کنی، آدما که اینجورین اگه کمبود هم نداشته باشن، عفونت و آنتیبیوتیک حسابی ضعیفشون میکنه.
امیدوارم حالش خوب خوب بشه، خیلی خوبه که یکی رو داره که به فکر سلامتیشه، احتمالا هزینههای کمی هم نداشته باشه، موفق باشی.
مرسی که در مورد ضعیف شدن در مقابل آنتیبیوتیک گفتین. اصلا توجه نکردهبودم. چشم. حتما.
ممنون از پشتیبانیتون.
خوشبختانه حالش بهتر شد و غذا هم میخوره الان.
یکی از گربههای دیگه، مخمل هم دچار یبوست شدهبود و غذا نمیخورد توی سه چهار روز اخیر. البته مخمل هیکلش درشتتر بود ولی خوب با تجربه اخیرم توی نت بیشتر سرچ کردم راجع به یبوست. تنها درمان کمخطری که پیدا کردم خوراندن آب بود.
بهش آب رو با قطرهچکون دادم. جمعا حدود ۲۰ میلیلیتر رو دیروز توی فواصل یک ساعت بهش دادم. و امروز خوشبختانه اومد برای خوردن غذا و اشتهای خوبی هم داشت. از هیکلش هم پیدا بود که احتمالا یبوستش رفع شده. چون معمولا یبوست، همراه باد زیاد شکم هست و احتمال میدم که بزرگ بودن بدنش تا دیروز به خاطر باد شکمش بوده.
با تجربهای که از آب خوردن خودم قبلا داشتم، یکی از دفعات رو بهش آب مرغ پخته کاملا خنک، بدون هیچ گونه ادویه و نمکی بهش دادم تا احیاینا دچا کمبود مواد معدنی نشه از خوردن آب زیاد.
قطرهچکونی که استفاده کردم جنس پلاستیکی داشت. هرچند خیلی مرغوب نیست ولی لبههاش تیز نیست و آسیب به دهنشون نمیزنه. خودم قطرهچکون شیشهای رو ترجیه میدم ولی داروخونه همین رو داشت:
راستش هزینههای حیوانات خیلی زیادتر از تصور آدم هست. این خیلی طبیعی هم هست، چون مثلا سرم زدن به یه گربه، نیاز به تحمل پنجولهاش، بعد تمیز کردن زیرش که احتمالا گربه توانایی دسشویی رفتن نداره و خیلی چیزهای دیگه داره.
یا مثلا برای رفع یبوست معمولا پزشک درخواست عکس رادیولوژی میکنه که هزینه اون هم اضافه میشه.
کلا یه سری هزینههای جانبی بالا داره.
گربه اول که توی تصویر میبینین، در اثر درد و چرک کردن دندون شیریش و یبوستش شدیدا بدنش کمآب شد و خیلی ساده بیش از یک میلیون تومان هزینه بازگشتش به زندگی بود.
البته برای سالم شدنش میارزید. ولی وقتی میشه با استفاده از آب خیلی از یبوستها رو درمان کرد چرا هزینه و وقت زیاد رو صرف فرایند کنیم؟