امروز یک پیشنهاد طراحی وبسایت به من شد. از یک شرکت طراحی ساخت تجهیزات نفت و گاز و سدسازی،
قصد من این هست که ایشالا قرارداد که اوکی شد، وبسایتش رو وارد پادپرس کنم و از دوستان پادپرسی و همین طور از همکاران خودشون در اینجا نظرخواهی کنم.
در حقیقت وبسایت پادپرس میتونه محلی برای صحبتهای بین من و شرکت و دوستان پادپرسی باشه. و خیلی دوست دارم که با آغوش باز پذیرای نظرات دوستان در پادپرس باشم. البته دوست دارم که رسمیت و اهمیت کار رو توی پستها نشون بدم.
فوایدی که پادپرس برای ما داره اینهاست:
- شرکت حدود ۲۰ - ۳۰ کارمند و یک چارت سازمانی بزرگ داره. که هر کدوم ممکنه که نظر خودش رو در مورد وبسایت به ما بگه.
- ما در محیط پادپرس میتونیم محیطی داشته باشیم که این ۲۰ تا ۳۰ کارمند نظرات خودشون رو راجع به طراحی وبسایت بگویند.
- و همینطور میتونیم از نظریات بینندگان مطلع بشیم.
یک خطر ممکنه برای من طراح ایجاد بشه:
- اینکه ایرادهای سنگینی از کارم گرفته بشه. البته با توجه به آزادی و فراغت بال من میتونم از نظریات دیگران استفاده کنم و به سرعت ایرادها رو برطرف کنم.
- دوم اینکه میتونم از اول با شرکت صحبت کنم که پادپرس چراغ راه ما میشه و نه مشخص کننده نحوه طراحی. و من باید خودم رو تصمیمگیرنده آخر معرفی کنم.
میخوام از نظرتون در مورد نحوه ورود این پروژه به پادپرس مطلع بشم، و اینکه چه فوایدی میتونه داشته باشه، و چطور میتونیم بهترین استفاده رو از جمعمون ببریم.