چطور به عنوان یک نوجوان کار پیدا کنم؟

سلام
دوست دارم تا با فضای کاری بیشتر آشنا بشم و مسلما از پول بدم نمیاد.
چطور به عنوان یک نوجوان کار پیدا کنم؟

از نظر مهارتی هم ویندوز و لینوکس مبتدی و آفیس و فتوشاپ و ایلوستریتور و افترافکت مبتدی و برنامه نویسی پایتون مبتدی و طراحی سایت وردپرس و کدنویسی وب فرانت اند مبتدی

حقیقتش برای نمونکار میخوام و دوست ندارم که بدون سفارش کار کنم

3 پسندیده

اگه تکلیفت با خودت روشنه و میدونی میتونی علاقه‌تو دنبال کنی حتمن تو همون راستا کار کن. نگران نباش که ۶ ماه اول یا حتا یه سال اول با پول کم یا حتا مجانی کار کنی منظورم از مجانی فقط قسمت “پول”‌شه، وگرنه هرکاری باید یچیزی برات داشته باشه. مثلن ممکنه آموزش و تجربه‌ای که توی یه شرکت بدست میاری به ۶ ماه کار بدون حقوق یا در حد ایاب و ذهاب بیرزه.
اگه تکلیفت روشن نیست هم کارای پروژه‌ای بگیر که اگه کارای مدرسه زیاد شد بهشون آسیبی نزنه. من دبیرستان بودم با یه دفتر فنی از خونه کار می‌کردم گاهی. تایپ و ادیت و این چیزا. میتونی مستقیم بری دفتر فنی‌ها و شماره‌تو بذاری، یا اینکه تو سایتایی مثل پونیشا یا انجام میدم رزومه بذاری یا دنبال پروژه‌ها بگردی.

2 پسندیده

پونیشا اصلا جالب نیست
الان تو سایت انجام میدم اقدام کردم
قبلا از تلگرام چند تا مشتری گرفته بودم ولی تو وضعیت الان کمتر کسی میاد

برای تابستون میخوام کار کنم و هرگز رایگان کار نخواهم کرد چون قراره وقتم رو بزارم.
یک بار هم با یک مشتری 3 میلیون طراحی سایت کار کردم ولی (با این که 500 هزار پیش پرداخت داد) پیچوند و رفت.

من تجربه دارم و کارم رو بلدم و البته در کارهایی که با طرف توافق میکنم(معمولا مالی) بسیار خوشقولم

3 پسندیده

شهرستان زندگی میکنم و دفاتر فنی اکثر خودشون هم اضافی هستن و یکی یکی می بندن ولی بازهم میگردم

2 پسندیده

اگه طراحی بلدی برو سراغ شرکت‌هایی که سایت‌شون به نظرت خوب نیست و یه پروپوزال بنویس و اصلاحات پیشناهادی، نمونه کار، اطلاعات تماس، مبلغ پیشناهادی و زمان تحویل کار رو توش بیار. براشون ایمیل کن یا یجوری به دستشون برسون.

3 پسندیده

یادش که بخیر نیست ولی قضیه پیچوندن هم اینطور پیش اومد
ممنون از پیشنهادات

1 پسندیده

کار که هست ، ولی کاری که متناسب با اون چیزی که مدنظرت هست که بالا هم بهش اشاره کردی ، سخت پیدا میشه والا من به سن تو که بودم توی فست فود کار کردم ، بنایی کردم ، برقکاری ، طراح صنعتی و الی آخر
حدود 18 میلیون هم از پونیشا درامد داشتم خیلی عشقی. یعنی مثلا سالی دوتا کار از پونیشا میگرفتم اونم صفر درصد بهش پرداخت میکردم.

شما اول از همه نگاهی به بازار کار انلاین داشته باش ببین در چه سطحی ازت کار می خوان ، خودت و برسون به اون سطح و با قیمت پایین کار و بگیر ، اینطوری هم بازار کار و خراب میکنی هم پیشرفت می کنی.

3 پسندیده

برو اینجا اکانت بساز و مهارت هایی که بلدی رو بنویس، کلی پرژه هست که میتونی ( بعضن از راه دور هم) انجام بدی و پول هم بگیری، رزومه هم میشه برات

1 پسندیده

تو 14 سالگی؟ :anguished:

1 پسندیده

آره
سوم راهنمایی بودم البته تو فاز اول برای فک و فامیل کار می کردم ولی بعدش تابستون و رفتم برق کاری ساختمون و با پولش یه دونه psp خریدم.

1 پسندیده

متاسفانه پونیشا فقط به فکر خودشه
تبلیغ گذاشتم همون لحظه مدیر سایت اومده میگه کارتا بگو تا واست انجام بدم
خیلی بدم اومد از این رفتارش
پس بقیه کاربرا چی
کلا منصرف شدم

چی گفت؟ متوجه نشدم. کارتو بگو؟! کار چی؟ مشکل این سوال چیه؟

باید هر کاری شد رو استارت بزنیم

تو خارج از ایران یا دانشجوی سال آخر پزشکی تو یه پیتزا فروش کار میکنه اصلا هم خجالت نمیکشه ولی یه ایرانی فکر میکنه خداست …

من خودم رفتم کارگری کردم فقط ۲ ماه چون میخواستم یه کاری کنم بعد دیدم چقدر سخته بعد رفتم تو کار ای تی اون موقع خیلی جدید بود هنوز کامپیوتر های xt توی بازارا بودن ولی برای پوزش نبود برای علاقه بود ولی سعی کردم و شروع کردم

1 پسندیده