تا حالا تلاش کردین آدمها رو به تحرک تشویق کنین؟ بخصوص در زندگی شهری و آپارتمانی این میتونه یه نیاز عمومی باشه. ولی ممکنه به دلیل نبود فضای مناسب در نزدیک آپارتمان، آلودگی شهری یا هوای نامناسب امکان بیرون رفتن و تحرک به شکل سنتی وجود نداشته باشه.
به چه شکلی با کمترین هزینه و تغییر ممکن، میشه تحرک رو وارد زندگی آپارتمانی کرد؟
فضای در دسترس برای ایدهپردازی یه آپارتمان معمولی با متراژ ۵۰-۹۰ متر رو در نظر بگیرین. خلاقیت چه کمکی میتونه به این مسئله بکنه؟
کلی ویدیو تو یوتیوب هست که این یکی و من 4 ماهی ازش استفاده کردم و عاااالی بود.
تنها چیزی که نیاز دارید ، 9 متر مربع فضا برای ورجه ورجه و یک مانیتور (موبایل) برای دنبال کردن حرکات ورزشی.
منم با ویدئو و یا حتی ورزش های مخصوص آپارتمان یا حتی نرمش های ساده تو اتاقم که دوازده متری هستش انجام میدم.یعنی ورزشم رو بیشتر تو اتاق انجام میدم و تمرین میکنم.اگر وقت بیشتری هم داشته باشم که حتما پیاده روی رو دارم.تنها چیزی که باعث شد من تو اتاقم به ورزشم اهمیت بدم سه دلیل بود:کمبود وقت ،علاقه به رقص(که حتما به آینه سرتا پا احتیاج هستش) و نیاز به تمرین،افزایش وزن که مرور داشت سلامت بدنم رو مخرب میکرد.
یوتیوب کلی ویدئو داره حتی تو اینستگرم هم خیلی ها نمونه های ورزشی تو خونه رو انجام میدن و حتی پیشنهاد میدن .
پیشنهادهای خوبی بود. البته منظور من از تحرک بیشتر چیزی شبیه به دویدن یا پیادهروی یا دوچرخهسواری بود!! محدودیت آپارتمان روی این چیزها اثر داره و نرمش و ورزشهای ساده قابل انجامه!!
از همین دستگاههای ورزشی مثل تردمیل میشه استفاده کرد وگرنه فکر نکنم بدون درگیری و حاشیهای بشه در یک مجتمع آپارتمانی ورزشهای پرتحرک رو انجام داد !!
ولی در کل همین مسئله باعث میشه که ایدههای جدیدی در نوع ساختن آپارتمانهای آینده شکل بگیره و اینکه هر مجتمعی باید یک طبقه مخصوص امکانات ورزشی داشته باشه تا ساکنین آپارتمان بتوانند از امکانات ورزشی استفاده کنند. با متراکمتر شدن شهرها به نظرم این تحول و تحولات مشابه در ساختن مجتمعهای مسکونی لازمه.
الانم هستن ساختمون هایی که با تجهیزات ورزشی اند اما قیمت نجومیه
اینکه ادم خونه ای که میخواد برای خودش بسازه با تجهیزات ورزشی طوری که وقتی میخواد ورزش کنه راحت باشه اون قضیه اش فرق داره.
سلام ب نظر من میشه اپلیکیشن قدم شمار گوشی رو روشن کرد و هنذفری گذاشت و کتاب صوتی گوش داد و همزمان بصورت رفت و برگشتی راه رفت من با این روش تو آپارتمان ۶۰ متری تا ده کیلومتر رکورد زدم و کلی کتاب خوب گوش دادم و خیلی برام لذتبخشه (البته به شرطی که با این روش سرگیجه نگیرین). همچنین انجام حرکات ورزشی روزانه و یوگا از طریق اینستاگرام با وسایل ساده،همچنین میتونیم یه گوشه اتاق رو گلکاری کنیم یا کلی کارای هنری که یجور تحرک حساب میشن. این نظر شخصی و تجربه خودم هست.
فکر میکنم نبود فضای مناسب برای ورزش بهانه ابتدایی باشه که راه حل های زیادی داره فقط و فقط کافیه فرد بخواد کار رو انجام بده. فقط کافیه یک مت داشته باشیم و البته تلفن همراه
میتونیم در نرم افزار اینستا گرام و پینترست کلمه sport in home رو سرچ بکنیم و فیلم های اموزشی رو به دقت ببینیم و با اونها همراه بشیم. من در این هفت ماه اینکار رو انجام دادم و حتی جایگزین وسیله های ورزشی رو هم پیدا کردم.