یه تخته وایتبرد دارم که یکسالی میشه ازش استفاده نکردم. مشکلی که باهاش دارم اینه که نوشتههای روی تخته با تخته پاککن پاک نمیشن و باید حتما از دستمال آغشته به الکل استفاده کرد.
راه حلی سراغ دارین؟
بعد از استفاده از تخته پاککن
یه تخته وایتبرد دارم که یکسالی میشه ازش استفاده نکردم. مشکلی که باهاش دارم اینه که نوشتههای روی تخته با تخته پاککن پاک نمیشن و باید حتما از دستمال آغشته به الکل استفاده کرد.
راه حلی سراغ دارین؟
معمولا این مشکل وقتی پیش میاد که نوشته مدت زمان زیادی روی وایت بورد بمونه. تا حالا ندیدم به خاطر استفاده نکردن این مشکل پیش بیاد .
نوع خاصی از وایت بورد رو استفاده میکنید؟ کمی شفاف به نظر میاد.
نه یه وایتبردِ معمولیه
ماژیکش هم مخصوص وایتبرده.
گوگل هم کمکی بهم نکرد
فکر کنم باید یه تخته دیگه بخرم
من هم فکر میکنم احتمالا وضعیت وایت بورد خوب نیست. در طولانی مدت ممکنه مشکلات زیادی پیش بیاره براتون، هم از نظر کارکرد هم از نظر سلامت. بخصوص اینکه وایت بورد معمولا برای نظم ذهنیه و بهتره تا حد ممکنه وضعیت خوبی داشته باشه.
آره دقیقا همینطوره.
پس باید به فکر یکی دیگه باشم
ممنون یوسف جان.
امروز با یه مغازهدار (لوازم تحریری) علت مشکلم رو جویا شدم و با راه حلی که داد تخته وایتبردم مثل روز اولش شد:
(یادم باشه حتما برم و از اون مغازهدار تشکر کنم)
به روزرسانی:
بعد از چند روز وضع تخته دوباره به حالت قبلی برگشت و غیرقابل استفاده شد.
انگار لعاب تخته فرسوده شده و چارهای جز خرید یه تختهی حدید نیست.
چقدر خوب. دلیلش رو نگفت که چرا اینجوری شده؟ یا برحسب تجربه میدونست؟
من انقد از توصیهش ذوقزده شده بودم که دیگه نپرسیدم آخه هیچکس نمیدونست.
سریع اومدم خونه تا امتحانش کنم.
ولی حتما ازش میپرسم.
برای پاک شدن نوشته کافیه روکش نایلونی روی تخته وایت برد رو ازش جدا کنی.یه روکش نازک روی سطح تخته چسبیده
علی جان برای من این روکش رو نداشت. چیزی پیدا نکردم.
البته چندوقتی هست که تختهی جدیدی گرفتم.
ظاهرا یه راهکار دیگه هم هست که ارزونتر هست و در ضمن هدررفت کمتری نسبت به خرید یه تخته وایت بورد جدید داره:
میشه فقط ورق سفید تخته رو تعویض کرد و از صفحه چوبی بورد قدیمی همچنان استفاده کرد.
این گروه که لینکش رو در بالا گذاشتم، ظاهرا میتونن دیوارها رو هم به وایت بورد تبدیل کنن که خب حرکت خیلی هیجان انگیزی هست، تصور کنین یه وایت بورد دارین با ابعاد ۲ متر در ۳ متر … . احتمالا به درد مدارس و همین طور دانشگاه ها میخوره @leila @sahar.bm
یه ورق ۱ متر در ۲ متر وایت بورد (فقط ورق روی بورد) در این سایت قیمتش ۲۴۰ تومن و با نصب ۳۰۰ تومن میشه؛ این در حالیه هست که با این قیمت فقط میشه یک وایت بورد کامل با سایز ۱ متر در ۰.۵ متر خرید؛ لینک دیجی کالا؛ به نظرم خیلی به صرفه هست.