خب خیلی هامون به کتاب علاقه داریم. مخصوصا به خریدنش
اما چند تا از کتاب هایی که خریدید رو نخوندید! چند تاش رو نیمه کاره رها کردید؟!
اصلا برنامه ای برای خوندشون دارید؟!
من فکر میکنم بالای ۲۰۰ تا کتاب دارم که بیشترش رو نخوندم. شاید حدود ۱۰ تاش رو کامل خوندم و باقی فقط نهایتاً دو سه فصل اولش رو خوندم.
برنامهای هم برای خوندنشون ندارم.
به همین خاطر دو سالی هست که بیشتر کتاب از کتابخونه میگیرم و به ندرت کتاب میخرم. از کتابخونه هم معمولاً گرفتم ولی نخوندم.
حتی بازشون هم نکردم.
تقریباً نصف کتابهام الکترونیکی و نصفشون کاغذی هستن.
یه مدت بازی کوییز آو کینگز بازی میکردیم و برام خوندن کتابهای جغرافی جذاب شدهبود. ولی باز هم نخوندمش.
من چون دانشجوام و وضع مالیم افتضاح😅 معمولا کتاب های کمی میخرم و اغلب میرسم که بخونمشون…
ولی گوشیم پر از فایل هاییه که دانلود کردم و یا اسمشون رو یادداشت کردم که بخونم…
من تا جایی که درسا و کارام اجازه بده کتاب میخونم البته این مدت که واقعا تایم فوق العاده ای بود واسه مطالعه و خدا رو شکر تونستم خیلی هاشون رو بخونم…
به نظرم برای اینکه خوندن بخشی از زندگیمون باشه باید روی انجام این کار مداومت داشته باشیم و هر روز یه تایمی رو اختصاص بدیم…
مثلا من توی سرویس دانشگاه یا خط واحد کتاب میخونم… یا مثلا همزمان با آشپزی و کارای روزمره کتاب صوتی گوش میدم…
به نظرم مهم ترین چیز اینه که دغدغشو داشته باشی و برات مهم باشه چون در این صورت حتما میتونی تایمی رو به خوندن اختصاص بدی…
در مجموع کتابهایی که در دو سال قبل خریدم ده دوازدهتا رو نخوندم. البته چون در خرید کتاب (با این قیمتها) همیشه نکته سنجم و الکی کتاب نمیخرم ؛ دلیل نخوندن این کتابها اینکه فکر میکنم هنوز زمانش نرسیده !! وقتی زمانش رسید و متناسب با موضوع کتاب آماده بودم باید بخونمشون یا اینکه درجه اهمیت پایینی دارند و بعدها هم میشه خوندشون.