ببخشید مدتی درگیر بودم و خیلی وقفه در پیگیری موضوع ایجاد شد.
ممنون از دوستان که پیشنویس مجزا برای هر متن رو اضافه کردن .حالا بعدا تعریف میکنم عجب معجره ای شد برای من با این امکان جدید
ابتدا پاسخ هاتون رو بررسی میکنم و بعد اخریم پاسخم به این پرسش رو مطرح میکنم
کسی به بزرگی اجداد نمینازد، آنچه گفته میشود تعصب صرف و تلاش برای بزرگداشت و پیشبرد کشور است که از دست انسان هایی بدون وابستگی قلبی به وطن بر نمیآید
همین پاسخ شما و تفاوتی که در ناخودآگاه خود میان آنگولا و ایران قائل هستید نشان میدهد شما خود تفکر نژادپرستانه دارید و آنگولاییها را پستتر از ایرانیان امروز میدانید.
قطعا همینگونه بود، با تغییر مکان مفهوم وطن ، خانه ، مردمم و بسیاری دیگر بدون تغییر باقی میماند و من در آن زمان یک آنگولا پرست بودم. آیا فکر میکنید با تغییر مرز ها ارزش محل برای تلاش کم میشود ؟؟
در حال حاضر که حرفهای من پذیرفته نیست همین اتفاق در دنیا رخ میدهد. تن دادن به این طرز فکر یعنی اینرا ببینم و تنها واکنشم همچون شما این باشد که " چه کار بدی میکنند اینها ، نباید اینکار را بکنند ".آنچه صرفا شده چرخه زبان شما ظلم بر دیگران به دلیل تفکرات نژاد پرستیست.
شما به عنوان یک انسان غیر نژاد پرست برنامه ای برای لطف به دنیا دارید یا فقط قرار است از بدی های موجود حرف بزنید؟
وطن به وطن پرستان و مردانی افتخار میکند باعث بالابردن نام و نشان این مرز و بوم در دنیا شوند و پایه های اساسی وطن را هرچه محکم تر کنند و نه افرادی که امروز با تفکر در ظاهر مبنی بر برابری انسان ها هم وطنان خودرا در ورطه ضعف میبینند.
آنچه به عنوان نژاد برداشت میشود آخرین منزل خود (پدری) شخص است برای خود شخص، این موضوع از ریشه وطن پرستی کاملا جداست. تلفیقات نژادی مشخصا و دائما وجود داشته و امروز کمتر کسی را میتوانید پیدا کنید که از ریشه تعلق به یک نژاد خاص داشته باشد که البته تا جایی که در ذهن دارم من پیش از این اعلام نکردن که " گیل هستم " و به گیل بودن خود مینازم و دیگر قومیت ها را در حدی فرض نمیکنم…یا گیلان به نسبت کل ایران برای من در اولویت است . آنچه اشاره کردم کشورم به عنوان وطنم بود که خود از تنوع نژادی فراوانی برخوردار است
این دقیقا موردیست که در وجود یک فرد نژاد پرست بصورت خودجوش وجود دارد و تلاش های شبانه روزی وی را میانگیزد تا یک زنبور بی عسل نماند. شما از این زنبور فقط نیش آنرا مبینید در حالی که در نبود همین زنبور از خوراک خود بی نصیب خواهید شد. این زنبور نیز در صورت نداشتن نیز خود نمیتواند ادامه حیاطش را تظمین کند. همانگونه که شیر بی دندان نمیتواند.
در درجه اول : شما فکر میکنید که این یک دیدگاه نژاد پرستانه است در حال که فکر میکنم کاملا اشتباه فکر میکنید. گوبلز اشتباه گفت؟ اگر آلمان ها به جنگ نمیرفتند هیتلر سربازی داشت؟ اگر ایرانی ها مقابل عراق نمیجنگیدند ایران حفظ میشد؟ این ها دقیقا انتخاب مردم است مثل همان که در کشور خودمان اتفاق میافتد.
این حقیقت است و نفس حقیقت تقریبا همیشه تلخ است و بخاطر بدی ها این پاسخ را میگذارید به حساب جاه طلبی و قدر نشناسی یک انسان وطن پرست!
در درجه دوم: آنچه از شما خواستم را دوباره بخوانید و صرفا بر اساس خواسته ذهنی خود بجهت پرداختن جوابی مناسب با ذهنیت خود، تعبیر نکنید، جمله من دقیقا این نبود : " اما صرفا به پشت سر نگاه نکنید و آه نکشید ". جز این در صبتهای خود میبینید؟؟
فکر میکنید ارزش کدام یک پایین تر است؟ انسانی که به گذشته میاندیشد و تلاش میکنم تا ارج گذشته را در فردای خود و ملت خود پدیدار کند و چه بسا قدم فراتر از آن نهد چون این کشور و این مردم پاره ای جدا نشدنی از وجود وی شده اند یا انسانی که به گذشته فکر میکند فقط زشتی مبیننید و بدلیل ترس از برخورد دیگران حاضر است از هرآنچه به نفع مردم و کشورش است دست بکشد.
جنگ اتفاق میافتد چون شما میخواهید چیزی را داشته باشید و کسی جلوی شمارا میگیرد. اگر شما قدرتی نظامی یا سیاسی باشید قطعا سرانجام این مشاجره جنگ است
چرا؟ چون حق گرفتنی است و به انسان های خوش زبان ، پر حرف ، روشنفکر یا و و و حقشان یا خواسته هایشان را در سینی تقدیم نمیکنند.
آنچه مشخص است بی جواب بودن آنچه مطرح کردم در دیدگاه شما و صرفا پرداختن به کلیات و سعی بر ایجاد تحرک احساسیت اما ارزشی در دیدگاه مطرح شده ندیدم که بین تمام غیر وطن پرست ها مشترک باشد و البته نیک باشد که باعث شود فکر کنم این طرز تفکر جایگزین بهتری برای نوع تفکر پیشین من است.
صرفا با مثال هایی که شخص بنده را مورد مثال قرار میدهد سعی میکنید تا من را در شرایط تصمیم گیری سخت قرار دهید اما شاید نمیدانید وقتی ارزشی در مغز شما شکل گرفته باشد اینگونه صحبت ها فقط میتواند اطرافیان را متحیر سازد و جز تلاشی بی هدف برای شما نمودی ندارد. حتما تجاوز روس ها به آلمان ها در نتیجه شکست آلمان ها نژاد پرستی نبود؟؟؟؟ خشایار وطن پرست نبود؟ مصدق وطن پرست نبود؟ امیر فراهانی وطن پرست نبود ؟ سرداران امروز و دیروز ایران وطن پرست نیستند؟ اینها وطن پرست بودند و هستند، اصل مروت از وطن پرستی جداست.
شما بدلیل کار غیرانسانی آلمان ها در آدم کشی من را یک آدم کش بالقوه میبینید. شما بدلیل شکست آلمان ها تجاوز روس هارا نژاد پرستی نمیبینید. شما یک وطن پرست و یک نژاد پرست را صرفا مخرب میدانید درحالی که اگر وطن پرستان ما نبودند و نژاد پرستان ما سربر نمیآوردنند الان شمایی و منی وجود نداشت. این طرز فکر بجای مضر یا مفید بودن خنده دار نیست؟
آنچه مسلم است وجود نوعی طرز تفکر در بنده است که شما آنرا خطر ناک میدانید و سعی در مقابله به هر نحوی دارید در حالی که نمودهای مثبت این طرز فکر بسیار بیشتر از نمودهای منفی آن بوده. از طرفی
مشخص کنید مقوله مورد بررسی شما وطن پرستی است یا نژاد پرستی ؟ مشخص کنید که شما صرفا میخواهید به یک وطن پرست بفهمانید که تفکر اشتباهی دارد یا میخواهید راهکاری برای کمتر کردن نمود های مخرب ان داشته باشید؟
اینکه این تفکر اشتباه است یا صحیح مثل سوال (مرغ اول بوده یا تخم مرغ) بی پایان و بی نتیجه است