من میتونم بگم به معنای دقیق کلمه یک فرد وطن پرست هستم ( شاید شکلی از نژاد پرستی )
تنفر کامل از برخی کشور ها
و علاقه بی دلیل به کشور خودم
اینکه نژاد پرستی دلیلی نداره و چیز کاملا بیهوده ای هست رو اصلا قبول ندارم
چون نژاد پرستی آلمان ها بود که باعث شد همه در یک جهت با هم تلاش کنند ( بدون در نظر گرفتن نتیجه) تاثیر خوب
نژاد پرستی اعراب بوده که بعد از فتح ایران به سرعت شروع به نابودی کتاب ها و انتقال اونها و ترویج زبان عربی در ایران کردند
نژاد پرستی باعث میشه افرادی با اهداف بزرگ در راستای پیشبرد ملت و کشورشون معرفی بشن
انسان یک گونه پیشرفته تر از حیوانات هست که توانایی درک و تجزیه تحلیل داره
قطعا حیوانات اتفاقات تاریخی رو از نسلی به نسل دیگه (حداقل به کیفیت انسان ها )منتقل نمیکنند
ولی
یک شیر نر بعد از تسلط بر یک قلمرو جدید حکم ران قبلی رو از پا در میاره و توله هاش رو هم در صورت پیدا کردن قطعا میکشه
چرا؟
کشش خونی باعث میشه قطعا روزی اون توله انتقال قبیلش رو بگیره
شاید ریشه تنفر من از برخی نژاد ها (کشور ها) که حتی فرانسه هم شاملش میشه به ظلم هایی که از طرف اونها بر کشور من وارد شده برمیگرده
افرادی رو که مثل خودم میشناسم بخش بزرگی از انرژیشون و اهداف آیندشون رو ماهیت نژاد پرستانشون تشکیل میده و عموما ( تجربه و مشاهده شخصی) این افراد اهداف بزرگتری نسبت به انسان های بی تفاوت دارند
از بین رفتن نژاد پرستی از نظر من غیر ممکن و حتی بودنش ضروری هست
شاید بشه از شدتش کم کرد
ولی…
نبود نژاد پرستی علاوه بر برابری بین تمام انسان ها معنی دیگه ای هم داره " فرد گرایی " که میتونه مشکلی به مراتب بزرگتر از نژاد پرستی باشه
در خصوص اینگونه روابط ندیدم کسی از باور های نژاد پرستانه پیروی کنه
نمونه های بسیاری رو من و قطعا شما هم مشاهده کردین که عاشق و معشوق با وجود مشکلات فراوان ولی برای رسیدن به خواسته خودشون تلاش میکنند
تازه از نظر من چیزی که در
خودش خالی از باور های نژاد پرستانه نیست
حتی بعضی اوقات فکر میکنم خیلی از فعالین که در زمینه کمتر کردن برد تاثیرات نژاد پرستی فعالیت میکنند انگیزه های نژاد پرستانه بسیاری دارند
برای مثال خودتون رو یک فرد با ریشه ای عرب یا فقط عرب زبان فرض کنید که از عمق کینه موجود در ایران نسبت به قومیتتون با خبرید و میدونید که در صورت فراهم اومدن شرایط لازم میتونه این کینه برای مردم شما فاجعه بار باشه
حالا بهترین راه چیه؟
غیر از اینه که با چنین مفاهیمی سعی کنید تا از وقوع فاجعه جلوگیری کنید ؟؟