این یعنی ارزیابی همه جانبه، یعنی به کارگیری عقلانیت و تجربه، یعنی آزمایش قبل از انجام کار و یعنی فراتر از نوک بینی را دیدن! عالمان علم یکباره کاری، زیاده کاری های ما را به دلایل فراوانی نسبت داده اند که مهم ترین آن اقدام بی سنجش یا همان نسنجیده عمل کردن است!»
لطفا کمی از فکر و ایده ای که موقع خوندن این متن در کانال همپیشانی به ذهنتون رسید بگین و موضوع رو باز کنین. موضوع رو دوست دارم ولی به سختی میتونم درباره ش فکر کنم.
بعد از خوندن اون مطلب من این یادداشت و برا خودم نوشتم که قصد داشتم بیشتر روش کار کنم ولی خب احتمالا زمان ببره. لذا فعلا میزارم؛
از خاطرات دوبارهکاریهایت بگو
۲۷اسفند۹۸
فرشته مرادی
این روزها علاوه بر کتابخواندن و نوشتن و تمرین تایپ و چت و تدریس مجازی و ارسال ویس و تهیه کلیپ و خواب و شستن دستها، کار دیگری هم میکنم؛ گشتن در همپیشانی.
از میان آن همه خواندنی و شنیدنی، این مطلب برایم دردآشناتر آمد و مرا به دنیای دوبارهکاریهایمان برد. دوبارهکاری جزئی از زندگیمان است. جزئی از کار. البته باید بگویم در واقع من این همه را دوبارهکاری نمیدانم؛ آن را تجربه به حساب میآورم و سعی می کنم از تجربههایم درس بگیرم.
ساعت ریاضی است. به کلاس درس میرویم. کتاب را باز میکنیم و نگاهی میاندازیم ببینیم داستان از چه قرار است و چه باید کرد و روزیِ امروزمان چیست! خب باید جمع و تفریق اعداد دورقمی را تدریس کنیم.
_ بچهها شما میتوانید صبحانه بخورید (تا من ببینم قضیه از چه قراره و چکار باید بکنم)
ساعت علوم است. میخواهیم فیلم علوم را ببینیم. سیستم را روشن میکنیم تا به کهکشانها سفر کنیم. سیستم روشن نمیشود.
_خب فعلا صفحهی بعد رو کار میکنیم ( تا بعد من ببینم این چه مرگشه )
ساعت فارسی است. میخواهیم کاربرگ صرف فعلها را کار کنیم. برگهها کپی نشدهاند.
_ بچهها از روی تخته بنویسید (تا دفعهی بعد برایتان چاپ کنم)
ساعت هنر است. قرار بود این ساعت خمیربازی بیاورید. نیاوردهاند.
_بچهها نقاشی بکشید (تا جلسهی بعد که بیارید)
ساعت هدیهاست.
_به این چیزی که روی تابلو مینویسم دقت کنید. ماژیک کو؟ (برمیگردم تا از دفتر مدرسه ماژیک بیاورم)
یک هفته گذشت. روز سهشنبه است. امروز قرار است جمع و تفریق اعداد دورقمی را با هم یاد بگیریم. فیلم علوم ببینیم. کاربرگ صرف فعلها را تمرین کنیم و بازی کنیم .
یک ماه گذشت. ساعت فارسی است.
_ خب عزیزان دل، بریم سراغ فارسی. درس پرچم
_خانم اینها رو تو تعطیلات یاد گرفتیم.
_امروز میخوایم دوباره کار کنیم.
مثلا در کمدم رو باز کردم چیزی برداشتم و چند دقیقه بعد دوباره باز کردم و چیز دیگه ای برداشتم در حالی که میشد دوتاش رو همزمان بردارم.
تو موضوع باز و بسته کردن یخچال خیلی کمتر دچار این وسواس میشم